Gå videre til hovedindholdet

Marathon blogging..

Jeg blogger meget for tiden.. Altså mest i mit hoved..

Jeg har mindst et indlæg i døgnet, mange dage to. Det er indlæg, der viser mit strik, med skønne analoger til mit nyerhvervede haveliv. Der tanker om blomster, jeg først er ved at lære navnene på og overvejelser om hvad der skal fældes og hvordan frugttræerne skal beskæres. Der er historier om menneskerne i mit liv, der deltager og nyder sammen med mig, og historier om dem, der glimrer ved sit fravær. Nogle af mine indlæg er ikke kun glade. Jeg giver en flig af mig selv og fortæller om det der er svært, og det der bringer mig sorg. Jeg viser mine nederlag og siger det højt, når jeg svigter.

Jeg blogger meget for tiden. Jeg ser verden omkring mig i snapshots. Nogle kan stå alene, andre skal i collage. Jeg blogger meget for tiden. I mit hoved..

Måske er det sådan, at når der er mest at skrive, er der mangel på tid til at få det gjort?

Kommentarer

 1. Det er ikke så ringe at blogge i hovedet.... Det renser at få "skrevet det ned på papiret" også selv om det ikke når så langt..
  Jeg gør det selv...tit..

  SvarSlet
 2. Ih det lyder som om der virkelig sker en masse i dit liv lige nu.
  Spændende !
  og skønt med alle havetankerne. Det er en helt ny verden der åbner sig. :)

  SvarSlet
 3. Jeg kender det så godt, jeg er netop selv i sådan en periode - så derfor kommer der kun få indlæg herfra for tiden.
  Men vi ved jo at vi er her et sted og vender tilbage lige pludselig, så jeg venter gerne på dine dejlige indlæg :))

  SvarSlet
 4. Det kan jeg sagtens genkende, jeg er selv i sådan en periode i øjeblikket, så jeg forstår godt hvad du mener.
  Heldigvis er det jo altid muligt at vende tilbage, når der bliver lidt mere tid til den slags.

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Når en plagsom ryg ikke kan stå i vejen for éns vilje

Så - nu står de for døren. Feriedagene altså.. Og selv om ryggen lider stadig, så er glæden stor :-) For med feriedage følger: eget tempo, egne sager, gode sysler, dimsen rundt og strik. Og dejlige aftaler, ikke mindst. Og kun meget lidt pligter :-)

Og så har jeg jo fået en ny bedste ven: Kiropraktoren. Det har været (og vil fortsat nok også være) en pinefuld omgang, det bekendtskab. Men hun gør et eller andet, der trods alt giver mig håb om et liv efter denne plage..

Hun hiver og flår og får det til at sige knæk. Også steder, hvor man tænker det måske ikke skulle sige knæk.. Men det føles befriende. Det føles som vejen frem. Hun er så afgjort min nye bedste ven.


Lidt strik ad gangen..
Jeg strikker på Line Break.. Jeg er på maaange masker nu og jeg har kun en 60 cm pind.. Tænker lidt på om den vil briste? Jeg vil strikke forsigtigt og håbe på, at pinden er bæredygtig..
(Line Break havde jeg luret på et stykke tid, men det var Unikarinas helt vidunderlige udgave, der fik skubbet garnet p…

Hækle-fotos-spam eller hvordan hækleriet overtog den kreative tid

Jeg rydder lidt op i mine fotos.. og finder heri et mønster over min kreative rejse, der jo har været lidt mager, det sidste halvandet års tid. Og så finder jeg, at helt mager har den heller ikke været. Jeg har ikke strikket (så meget), nej - men jeg har hæklet :-)

Jeg var jo igang med det gigantiske projekt i vinter / forår 2015, der bestod af en ukuelig mængde af olde-firkanter. Kæmpe arbejde, meget garn, virkelig flot resultat.

Så blev det lige vasket før det skulle tages i brug - og med vasken fik jeg flere huller i tæppet, end der var før vasken.. meget ærgerligt..Reparerede på det dog og bruger det i dag som sengetæppe - i gæsteværelset. Det skal lige nævnes at det lå i skammekrogen et halvt års tid, før jeg fandt stoppenålen frem.

Og som skulle jeg råde bod på miséren, så fortsatte hæklingen. Kan ikke rigtig helt gennemskue rækkefølgen, men jeg har produceret klude og håndklæder og endnu et tæppe. Og sat mig ind i bomuldsgarnets verden, jeg ellers hidtil har holdt mig lidt fra…

Novembernoter på falderebet

I følge min blog er november en meget kort måned. Sådan ca 4 måske 5 indlæg kort..Har søgt lidt desperat efter fotograferbare elementer omkring mig i disse dage. Og det har klart inspireret mig. Sådan ud i tanker om at alt man lægger ud vel ikke behøver at være lige smukt? For det er jo smukke billeder man normalt ønsker at dele på sin blog. Og naturligvis da. Især når det er en strikke blog :-)Og udfordringen er så nu i disse novembernoter at fange noget i verden omkring mig, der ikke nødvendigvis har med strik at gøre. Og det er altså ikke lige smukt hele tiden. Mine muligheder?
En mørk forhave (ligesom i meget mørk forhave), en computerskærm, et kundemøde, en våd rygehave ved kontoret, en træt familie.. eller en selfie der er gavmild med de sorte render under øjnene.. nej, vel?Så det blev den våde have på min arbejdsplads..