Gå videre til hovedindholdet

Blå lavendler

I dag har været flugt fra hverdagen og hvile i tankerne.. Jeg har ladet langsomheden banke på og åbnet forsigtigt op.
Jeg skal bruge langsomheden (og krystaller og røgelse og space-clearing og yogaøvelser og meditation og grounding og..) for tiden. For jeg blev kastet ud på dybt vand for et par uger siden. Og jeg kan ikke rigtig finde tilbage.

Så jeg tager flugten fra travlhed i store portioner i denne tid. Pludselig skylder jeg ikke nogen min tid. Og hvad tiden går til, har jeg ikke lister på. Den går bare..

Jeg er taknemmelig for min base og for de mennesker, der er her og som jeg elsker så højt. Jeg ved det ikke er en katastrofe og at sikkerhedsnettet nok skal folde sig ud, inden jeg rammer bunden.

I mellemtiden går jeg zen i min have. Og kigger forundret på nye blade og blomster-skud, der dukker op - nye for hver dag. Og så har jeg hørt, at man ikke skal lave for meget om i haven, før første sæson er rullet forbi. Det tror jeg på. Big Time. Måske også fordi jeg kun kan navnene på fire forskellige blomster (i alt!). Og kan stirre længe ad gangen på buske og planter og stadig ikke genkende hvad de skal udfolde sig til i løbet af den kommende tid. Så jeg lades meget som om. Og det er også godt nok.

Jeg ved dog, at jeg skal have lavendler i min have. De blå busk-agtige af dem. Masser af dem..
Kommentarer

 1. Det lyder rigtig skønt med blå lavendler! Tillykke med din nye have, hvor du kan gå rundt og bare være.
  Håber, tingene snart løser sig.

  SvarSlet
 2. Jeg håber du lander godt og med begge ben på jorden!
  Lavendler er et must i haven.
  Pas på dig selv ;O)

  SvarSlet
 3. Ind imellem har man bare brug for at lukke ned og sætte alting lidt på stand by. Jeg håber du finder dig selv igen.
  Lavendler er pragtfulde, et must efter min mening.

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Når en plagsom ryg ikke kan stå i vejen for éns vilje

Så - nu står de for døren. Feriedagene altså.. Og selv om ryggen lider stadig, så er glæden stor :-) For med feriedage følger: eget tempo, egne sager, gode sysler, dimsen rundt og strik. Og dejlige aftaler, ikke mindst. Og kun meget lidt pligter :-)

Og så har jeg jo fået en ny bedste ven: Kiropraktoren. Det har været (og vil fortsat nok også være) en pinefuld omgang, det bekendtskab. Men hun gør et eller andet, der trods alt giver mig håb om et liv efter denne plage..

Hun hiver og flår og får det til at sige knæk. Også steder, hvor man tænker det måske ikke skulle sige knæk.. Men det føles befriende. Det føles som vejen frem. Hun er så afgjort min nye bedste ven.


Lidt strik ad gangen..
Jeg strikker på Line Break.. Jeg er på maaange masker nu og jeg har kun en 60 cm pind.. Tænker lidt på om den vil briste? Jeg vil strikke forsigtigt og håbe på, at pinden er bæredygtig..
(Line Break havde jeg luret på et stykke tid, men det var Unikarinas helt vidunderlige udgave, der fik skubbet garnet p…

Hækle-fotos-spam eller hvordan hækleriet overtog den kreative tid

Jeg rydder lidt op i mine fotos.. og finder heri et mønster over min kreative rejse, der jo har været lidt mager, det sidste halvandet års tid. Og så finder jeg, at helt mager har den heller ikke været. Jeg har ikke strikket (så meget), nej - men jeg har hæklet :-)

Jeg var jo igang med det gigantiske projekt i vinter / forår 2015, der bestod af en ukuelig mængde af olde-firkanter. Kæmpe arbejde, meget garn, virkelig flot resultat.

Så blev det lige vasket før det skulle tages i brug - og med vasken fik jeg flere huller i tæppet, end der var før vasken.. meget ærgerligt..Reparerede på det dog og bruger det i dag som sengetæppe - i gæsteværelset. Det skal lige nævnes at det lå i skammekrogen et halvt års tid, før jeg fandt stoppenålen frem.

Og som skulle jeg råde bod på miséren, så fortsatte hæklingen. Kan ikke rigtig helt gennemskue rækkefølgen, men jeg har produceret klude og håndklæder og endnu et tæppe. Og sat mig ind i bomuldsgarnets verden, jeg ellers hidtil har holdt mig lidt fra…

Novembernoter på falderebet

I følge min blog er november en meget kort måned. Sådan ca 4 måske 5 indlæg kort..Har søgt lidt desperat efter fotograferbare elementer omkring mig i disse dage. Og det har klart inspireret mig. Sådan ud i tanker om at alt man lægger ud vel ikke behøver at være lige smukt? For det er jo smukke billeder man normalt ønsker at dele på sin blog. Og naturligvis da. Især når det er en strikke blog :-)Og udfordringen er så nu i disse novembernoter at fange noget i verden omkring mig, der ikke nødvendigvis har med strik at gøre. Og det er altså ikke lige smukt hele tiden. Mine muligheder?
En mørk forhave (ligesom i meget mørk forhave), en computerskærm, et kundemøde, en våd rygehave ved kontoret, en træt familie.. eller en selfie der er gavmild med de sorte render under øjnene.. nej, vel?Så det blev den våde have på min arbejdsplads..