Gå videre til hovedindholdet

Færdig med Strandstriberne

Og jeg er godt tilfreds. Den er blevet lige præcis så casual som den skulle være:
 


Med gode detaljer..

Garn: Rasmillas Tynde uld
Knapper: Træknapper fra Handler
Opskrift: Driftwood

Kommentarer

 1. Super flot. Jeg kan lige se den sammen med et par seje cowboy bukser!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo tak :-) Og det er lige præcis det med jeans'ene jeg også tænkte, da jeg så opskriften første gang :-)

   Slet
 2. Den har jeg længe været forelsket i, og forelskelsen blev ikke mindre nu :) er bare lidt betænkelig med alle de striber...

  Mange hilsner
  Ditte

  SvarSlet
  Svar
  1. Striberne gør al den glatstrikning meget mere overkommeligt! Du skal bare sno den anden farve med - så slipper du for de utallige ende-hæftninger :-)

   Slet
 3. Hvor er den fin, jeg lugter saltvand bare ved at se på den!

  SvarSlet
 4. Supersød, der er helt sikkert noget sol og sommer over modellen.

  SvarSlet
 5. Hvor er den skøn - jeg elsker striber og så er den jo lidt sørøver Sally over den - super model :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Kirsten :-) (Og lidt Sørøver Sally er vi jo allesammen ind i mellem)

   Slet
 6. Jeg er fuldstændig pjattet med denne modell den er SÅ fed, og din udgave lever fuldt op til originalen! Men bare tanken om lange ærmer på pind 3 afskrækker mig desværre nok til at jeg sikkert aldrig selv får en :(
  Nyd den!! Den er smuk :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er strikket i dobbelt-tråd på pind 4,5 :-)

   Slet
 7. Den er godt nok fed! total sommer og strand og lune aftner på terrassen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - jeg nyder det allerede - og glæder mig til mere af den slags. Nu med lækker trøje på, når aftenen bliver kølig..

   Slet
 8. Nydelig ! - og så vakre farger..
  Pinnenr. ?

  Hilsen Trine

  SvarSlet
 9. Hov - så glad jeg blev af alle de dejlige kommentarer. Og før jeg fik set mig om, havde jeg responderet på dem alle!

  SvarSlet
 10. Den er godtnok flot, jeg har også opskriften, vil du oplyse om ca hvor meget garn du har brugt, så vil det straks blive indkøbt, lige min stil. Superflot
  Hilsen Annie

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har brugt to nøgler i hver farve. Der er god løbelængde på garnet :-)

   Slet
 11. Den ser så sommeragtig og dejlig ud! Flot arbejde.

  SvarSlet
 12. Den ser rigtig flot ud :o)

  SvarSlet
 13. Åh så købte jeg rigeligt. men tak for svaret, så på Rasmillasså hjemmeside at garnet ville udgå,så jeg turde ikke vente, den hvide var udsolgt, men håber at den farve jeg bestilte er ok sammen med denim farven. Men tusind tak for svaret. Hilsen Annie

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Når en plagsom ryg ikke kan stå i vejen for éns vilje

Så - nu står de for døren. Feriedagene altså.. Og selv om ryggen lider stadig, så er glæden stor :-) For med feriedage følger: eget tempo, egne sager, gode sysler, dimsen rundt og strik. Og dejlige aftaler, ikke mindst. Og kun meget lidt pligter :-)

Og så har jeg jo fået en ny bedste ven: Kiropraktoren. Det har været (og vil fortsat nok også være) en pinefuld omgang, det bekendtskab. Men hun gør et eller andet, der trods alt giver mig håb om et liv efter denne plage..

Hun hiver og flår og får det til at sige knæk. Også steder, hvor man tænker det måske ikke skulle sige knæk.. Men det føles befriende. Det føles som vejen frem. Hun er så afgjort min nye bedste ven.


Lidt strik ad gangen..
Jeg strikker på Line Break.. Jeg er på maaange masker nu og jeg har kun en 60 cm pind.. Tænker lidt på om den vil briste? Jeg vil strikke forsigtigt og håbe på, at pinden er bæredygtig..
(Line Break havde jeg luret på et stykke tid, men det var Unikarinas helt vidunderlige udgave, der fik skubbet garnet p…

Hækle-fotos-spam eller hvordan hækleriet overtog den kreative tid

Jeg rydder lidt op i mine fotos.. og finder heri et mønster over min kreative rejse, der jo har været lidt mager, det sidste halvandet års tid. Og så finder jeg, at helt mager har den heller ikke været. Jeg har ikke strikket (så meget), nej - men jeg har hæklet :-)

Jeg var jo igang med det gigantiske projekt i vinter / forår 2015, der bestod af en ukuelig mængde af olde-firkanter. Kæmpe arbejde, meget garn, virkelig flot resultat.

Så blev det lige vasket før det skulle tages i brug - og med vasken fik jeg flere huller i tæppet, end der var før vasken.. meget ærgerligt..Reparerede på det dog og bruger det i dag som sengetæppe - i gæsteværelset. Det skal lige nævnes at det lå i skammekrogen et halvt års tid, før jeg fandt stoppenålen frem.

Og som skulle jeg råde bod på miséren, så fortsatte hæklingen. Kan ikke rigtig helt gennemskue rækkefølgen, men jeg har produceret klude og håndklæder og endnu et tæppe. Og sat mig ind i bomuldsgarnets verden, jeg ellers hidtil har holdt mig lidt fra…

Novembernoter på falderebet

I følge min blog er november en meget kort måned. Sådan ca 4 måske 5 indlæg kort..Har søgt lidt desperat efter fotograferbare elementer omkring mig i disse dage. Og det har klart inspireret mig. Sådan ud i tanker om at alt man lægger ud vel ikke behøver at være lige smukt? For det er jo smukke billeder man normalt ønsker at dele på sin blog. Og naturligvis da. Især når det er en strikke blog :-)Og udfordringen er så nu i disse novembernoter at fange noget i verden omkring mig, der ikke nødvendigvis har med strik at gøre. Og det er altså ikke lige smukt hele tiden. Mine muligheder?
En mørk forhave (ligesom i meget mørk forhave), en computerskærm, et kundemøde, en våd rygehave ved kontoret, en træt familie.. eller en selfie der er gavmild med de sorte render under øjnene.. nej, vel?Så det blev den våde have på min arbejdsplads..