Gå videre til hovedindholdet

Så kom posten

Og jeg er på vej til Rasmilla for at tanke garn. 


Har længe ønsket mig at strikke denne model fra Kim Hargreaves :-) Og nu skal det være. 

Kommentarer

 1. Den er godtnok også fin, strikket i Rasmilla garn?

  SvarSlet
  Svar
  1. ikke strikket endnu :-) Har købt garn fra Hjelholts Uldspinderi, Håndværksgarn, nede hos Rasmilla

   Slet
 2. Hvor er den fin! Det glæder jeg mig til at følge med i :-)

  SvarSlet
 3. Kim Hargreaves er en rigtig dygtig designer, så jeg kan godt forstå, at du er faldet for modellen. Hvad hedder den?

  SvarSlet
  Svar
  1. Den hedder Steed og er fra bogen Scarlet. Og der er mange andre lækre modeller heri.. Måske 2014 bliver lidt af et Hargreaves-år? :-)

   Slet
 4. Den er også super fin. Jeg er nu også ret så vild med hendes modeller. Men er vild dårlig til engelsk. 😊

  SvarSlet
 5. Den er også smuk, så det kan jeg godt forstå.

  SvarSlet
 6. Den er også skøn! Jeg strikkede en desværre for stor udgave, men det kom en god strikkeveninde til gode :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Er de store i størrelsen? Så skal jeg måske strikke en xs i stedet for s?

   Slet
 7. Det er også en rigtig fin model :-) glæder mig til at se mere til den.

  SvarSlet
 8. Hvor er den smuk ! også jeg er lidt nysgerrig mht. hvad modellen hedder :o)

  SvarSlet
 9. Lækker trøje - den virker dejlig forårsskøn :)
  Rigtig god strikkefornøjelse
  Marianne

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Når en plagsom ryg ikke kan stå i vejen for éns vilje

Så - nu står de for døren. Feriedagene altså.. Og selv om ryggen lider stadig, så er glæden stor :-) For med feriedage følger: eget tempo, egne sager, gode sysler, dimsen rundt og strik. Og dejlige aftaler, ikke mindst. Og kun meget lidt pligter :-)

Og så har jeg jo fået en ny bedste ven: Kiropraktoren. Det har været (og vil fortsat nok også være) en pinefuld omgang, det bekendtskab. Men hun gør et eller andet, der trods alt giver mig håb om et liv efter denne plage..

Hun hiver og flår og får det til at sige knæk. Også steder, hvor man tænker det måske ikke skulle sige knæk.. Men det føles befriende. Det føles som vejen frem. Hun er så afgjort min nye bedste ven.


Lidt strik ad gangen..
Jeg strikker på Line Break.. Jeg er på maaange masker nu og jeg har kun en 60 cm pind.. Tænker lidt på om den vil briste? Jeg vil strikke forsigtigt og håbe på, at pinden er bæredygtig..
(Line Break havde jeg luret på et stykke tid, men det var Unikarinas helt vidunderlige udgave, der fik skubbet garnet p…

Hækle-fotos-spam eller hvordan hækleriet overtog den kreative tid

Jeg rydder lidt op i mine fotos.. og finder heri et mønster over min kreative rejse, der jo har været lidt mager, det sidste halvandet års tid. Og så finder jeg, at helt mager har den heller ikke været. Jeg har ikke strikket (så meget), nej - men jeg har hæklet :-)

Jeg var jo igang med det gigantiske projekt i vinter / forår 2015, der bestod af en ukuelig mængde af olde-firkanter. Kæmpe arbejde, meget garn, virkelig flot resultat.

Så blev det lige vasket før det skulle tages i brug - og med vasken fik jeg flere huller i tæppet, end der var før vasken.. meget ærgerligt..Reparerede på det dog og bruger det i dag som sengetæppe - i gæsteværelset. Det skal lige nævnes at det lå i skammekrogen et halvt års tid, før jeg fandt stoppenålen frem.

Og som skulle jeg råde bod på miséren, så fortsatte hæklingen. Kan ikke rigtig helt gennemskue rækkefølgen, men jeg har produceret klude og håndklæder og endnu et tæppe. Og sat mig ind i bomuldsgarnets verden, jeg ellers hidtil har holdt mig lidt fra…

Novembernoter på falderebet

I følge min blog er november en meget kort måned. Sådan ca 4 måske 5 indlæg kort..Har søgt lidt desperat efter fotograferbare elementer omkring mig i disse dage. Og det har klart inspireret mig. Sådan ud i tanker om at alt man lægger ud vel ikke behøver at være lige smukt? For det er jo smukke billeder man normalt ønsker at dele på sin blog. Og naturligvis da. Især når det er en strikke blog :-)Og udfordringen er så nu i disse novembernoter at fange noget i verden omkring mig, der ikke nødvendigvis har med strik at gøre. Og det er altså ikke lige smukt hele tiden. Mine muligheder?
En mørk forhave (ligesom i meget mørk forhave), en computerskærm, et kundemøde, en våd rygehave ved kontoret, en træt familie.. eller en selfie der er gavmild med de sorte render under øjnene.. nej, vel?Så det blev den våde have på min arbejdsplads..