Gå videre til hovedindholdet

Snetid må være hue-tid

Huer må der til, når det er vinter og særligt når der er sne i luften..

Det er ikke huer jeg har strikket mest af, selvom jeg altid har hue på, så snart det er det mindste koldt. Jeg afskyr at fryse..

Men i år har jeg forsøgt mig lidt med de hjemmegjorte huer.

Der var jo Leoparden der som forventet, faldt i rigtig god jord hos min søster - og så har jeg lavet et andet hue-mønster:


I mangel på fantasi, hedder den Sne Hue.. Hmm, nå men den kan laves og bruges med eller uden 'pels'-dusk :-)


'Pels'-duskene har jeg shoppet hos Rasmilla Garn - og ja, det er ikke rigtig pels, men man skulle næsten tro det, så lækre og bløde de er. Men udover det geniale i, at de kan vaskes (hvilket huer jo gerne skal en gang i mellem :-)), så kan selv dyrevenner være med på pels-dusk hittet.

Jeg er mægtig glad for huerne og tror sørme at jeg kommer til at bruge dem. Jeg er vild med begges farver, begge nye farver i Lama Uld. Men jeg er nok særligt vild med nude-farvede, med mørkebrun kvast..

Jeg har noter på min opskrift - og ved lejlighed får jeg lige skrevet dem rent og lagt opskriften på Ravelry, hvis nu nogen af jer andre skulle få lyst til en ny hue :-)


Kommentarer

 1. Så fine de er dine huer. Ja der skal nogle stk til for at holde hoved varmt over en vinter.

  SvarSlet
 2. Det ser ud til at være en hue-model med en god pasform. Jeg vil se frem til at den kommer på Ravelry. :o)

  SvarSlet
 3. Så er opskriften at finde på Ravelry: http://www.ravelry.com/patterns/library/snow-hat---sne-hue

  Den er gratis :-)

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Når en plagsom ryg ikke kan stå i vejen for éns vilje

Så - nu står de for døren. Feriedagene altså.. Og selv om ryggen lider stadig, så er glæden stor :-) For med feriedage følger: eget tempo, egne sager, gode sysler, dimsen rundt og strik. Og dejlige aftaler, ikke mindst. Og kun meget lidt pligter :-)

Og så har jeg jo fået en ny bedste ven: Kiropraktoren. Det har været (og vil fortsat nok også være) en pinefuld omgang, det bekendtskab. Men hun gør et eller andet, der trods alt giver mig håb om et liv efter denne plage..

Hun hiver og flår og får det til at sige knæk. Også steder, hvor man tænker det måske ikke skulle sige knæk.. Men det føles befriende. Det føles som vejen frem. Hun er så afgjort min nye bedste ven.


Lidt strik ad gangen..
Jeg strikker på Line Break.. Jeg er på maaange masker nu og jeg har kun en 60 cm pind.. Tænker lidt på om den vil briste? Jeg vil strikke forsigtigt og håbe på, at pinden er bæredygtig..
(Line Break havde jeg luret på et stykke tid, men det var Unikarinas helt vidunderlige udgave, der fik skubbet garnet p…

Hækle-fotos-spam eller hvordan hækleriet overtog den kreative tid

Jeg rydder lidt op i mine fotos.. og finder heri et mønster over min kreative rejse, der jo har været lidt mager, det sidste halvandet års tid. Og så finder jeg, at helt mager har den heller ikke været. Jeg har ikke strikket (så meget), nej - men jeg har hæklet :-)

Jeg var jo igang med det gigantiske projekt i vinter / forår 2015, der bestod af en ukuelig mængde af olde-firkanter. Kæmpe arbejde, meget garn, virkelig flot resultat.

Så blev det lige vasket før det skulle tages i brug - og med vasken fik jeg flere huller i tæppet, end der var før vasken.. meget ærgerligt..Reparerede på det dog og bruger det i dag som sengetæppe - i gæsteværelset. Det skal lige nævnes at det lå i skammekrogen et halvt års tid, før jeg fandt stoppenålen frem.

Og som skulle jeg råde bod på miséren, så fortsatte hæklingen. Kan ikke rigtig helt gennemskue rækkefølgen, men jeg har produceret klude og håndklæder og endnu et tæppe. Og sat mig ind i bomuldsgarnets verden, jeg ellers hidtil har holdt mig lidt fra…

Novembernoter på falderebet

I følge min blog er november en meget kort måned. Sådan ca 4 måske 5 indlæg kort..Har søgt lidt desperat efter fotograferbare elementer omkring mig i disse dage. Og det har klart inspireret mig. Sådan ud i tanker om at alt man lægger ud vel ikke behøver at være lige smukt? For det er jo smukke billeder man normalt ønsker at dele på sin blog. Og naturligvis da. Især når det er en strikke blog :-)Og udfordringen er så nu i disse novembernoter at fange noget i verden omkring mig, der ikke nødvendigvis har med strik at gøre. Og det er altså ikke lige smukt hele tiden. Mine muligheder?
En mørk forhave (ligesom i meget mørk forhave), en computerskærm, et kundemøde, en våd rygehave ved kontoret, en træt familie.. eller en selfie der er gavmild med de sorte render under øjnene.. nej, vel?Så det blev den våde have på min arbejdsplads..