Sider

torsdag den 15. september 2011

Ny Veera, valg og VM


Startede en ny Veera op forleden. Endnu et lækkert design fra hendes hånd, nemlig Celery Cardigan
Som Folded, laver jeg også denne i Geilsk uld-bomuld, men denne gang i den lækreste mørkeblå farve..
Og det er en fornøjelse hele vejen igennem.

Sidder her på kontoret og der venter mig endnu en travl dag. Det er det hver dag. Heldigvis travl på den gode måde. Men i dag bliver også travl efter arbejdsdagen er omme. Jeg skal have støvsuget byen for det sidste flæsk og finde persille med kraftig smag. Jeg skal hjem og åbne dørene for gæst og vinduerne for frisk luft til stegeosen :-) Og fjernsynet skal være tændt - også mens vi spiser. Min mand, vores kammerat og mig selv (og måske en teenager eller to?).

Og mit travle eftermiddagsprogram bliver udfordret af kaos i Københavns gader, pga VM. Men måske bliver det endnu en gang min redning, at jeg er cyklist!?

3 kommentarer:

 1. Super skøn cardigan du har gang i!
  Jeg håber du når det hele og får en valgaften der gør dig glad ;O)

  SvarSlet
 2. Håber du fandt dit flæsk i al hurlumhejet der er her i byen for tiden. Her opfandt vi noget nyt: Valgkoldskål!
  Geilsk bomuld/uld er et lækkert garn, men jeg skulle lige lure at det var nødvendigt at bruge en mindre pind, for mig altså
  kh. Dorte

  SvarSlet
 3. @Kirsten: ovenpå en opslidende aften er jeg dog desværre ikke helt tilfreds :-) Men vi kan vel alle glæde os over, at Danmark har fået sin første kvindelige statsminister :-)

  @Fru Larsen: Var i tre supermarkeder og måtte til sidst tage til takke med en flæskesteg.. Men det var et hit! Flæskesteg med rødbeder, hvide kartofler og persillesovs!
  Mht. det geilske - Jeg strikker meget fast og det er nok derfor det ser lækkert ud på en pind 4! Men jeg er sikker på, at det vil fungere super på en pind 3,5, også for mig..

  SvarSlet