Gå videre til hovedindholdet

Ny Veera, valg og VM


Startede en ny Veera op forleden. Endnu et lækkert design fra hendes hånd, nemlig Celery Cardigan
Som Folded, laver jeg også denne i Geilsk uld-bomuld, men denne gang i den lækreste mørkeblå farve..
Og det er en fornøjelse hele vejen igennem.

Sidder her på kontoret og der venter mig endnu en travl dag. Det er det hver dag. Heldigvis travl på den gode måde. Men i dag bliver også travl efter arbejdsdagen er omme. Jeg skal have støvsuget byen for det sidste flæsk og finde persille med kraftig smag. Jeg skal hjem og åbne dørene for gæst og vinduerne for frisk luft til stegeosen :-) Og fjernsynet skal være tændt - også mens vi spiser. Min mand, vores kammerat og mig selv (og måske en teenager eller to?).

Og mit travle eftermiddagsprogram bliver udfordret af kaos i Københavns gader, pga VM. Men måske bliver det endnu en gang min redning, at jeg er cyklist!?

Kommentarer

 1. Super skøn cardigan du har gang i!
  Jeg håber du når det hele og får en valgaften der gør dig glad ;O)

  SvarSlet
 2. Håber du fandt dit flæsk i al hurlumhejet der er her i byen for tiden. Her opfandt vi noget nyt: Valgkoldskål!
  Geilsk bomuld/uld er et lækkert garn, men jeg skulle lige lure at det var nødvendigt at bruge en mindre pind, for mig altså
  kh. Dorte

  SvarSlet
 3. @Kirsten: ovenpå en opslidende aften er jeg dog desværre ikke helt tilfreds :-) Men vi kan vel alle glæde os over, at Danmark har fået sin første kvindelige statsminister :-)

  @Fru Larsen: Var i tre supermarkeder og måtte til sidst tage til takke med en flæskesteg.. Men det var et hit! Flæskesteg med rødbeder, hvide kartofler og persillesovs!
  Mht. det geilske - Jeg strikker meget fast og det er nok derfor det ser lækkert ud på en pind 4! Men jeg er sikker på, at det vil fungere super på en pind 3,5, også for mig..

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Når en plagsom ryg ikke kan stå i vejen for éns vilje

Så - nu står de for døren. Feriedagene altså.. Og selv om ryggen lider stadig, så er glæden stor :-) For med feriedage følger: eget tempo, egne sager, gode sysler, dimsen rundt og strik. Og dejlige aftaler, ikke mindst. Og kun meget lidt pligter :-)

Og så har jeg jo fået en ny bedste ven: Kiropraktoren. Det har været (og vil fortsat nok også være) en pinefuld omgang, det bekendtskab. Men hun gør et eller andet, der trods alt giver mig håb om et liv efter denne plage..

Hun hiver og flår og får det til at sige knæk. Også steder, hvor man tænker det måske ikke skulle sige knæk.. Men det føles befriende. Det føles som vejen frem. Hun er så afgjort min nye bedste ven.


Lidt strik ad gangen..
Jeg strikker på Line Break.. Jeg er på maaange masker nu og jeg har kun en 60 cm pind.. Tænker lidt på om den vil briste? Jeg vil strikke forsigtigt og håbe på, at pinden er bæredygtig..
(Line Break havde jeg luret på et stykke tid, men det var Unikarinas helt vidunderlige udgave, der fik skubbet garnet p…

Hækle-fotos-spam eller hvordan hækleriet overtog den kreative tid

Jeg rydder lidt op i mine fotos.. og finder heri et mønster over min kreative rejse, der jo har været lidt mager, det sidste halvandet års tid. Og så finder jeg, at helt mager har den heller ikke været. Jeg har ikke strikket (så meget), nej - men jeg har hæklet :-)

Jeg var jo igang med det gigantiske projekt i vinter / forår 2015, der bestod af en ukuelig mængde af olde-firkanter. Kæmpe arbejde, meget garn, virkelig flot resultat.

Så blev det lige vasket før det skulle tages i brug - og med vasken fik jeg flere huller i tæppet, end der var før vasken.. meget ærgerligt..Reparerede på det dog og bruger det i dag som sengetæppe - i gæsteværelset. Det skal lige nævnes at det lå i skammekrogen et halvt års tid, før jeg fandt stoppenålen frem.

Og som skulle jeg råde bod på miséren, så fortsatte hæklingen. Kan ikke rigtig helt gennemskue rækkefølgen, men jeg har produceret klude og håndklæder og endnu et tæppe. Og sat mig ind i bomuldsgarnets verden, jeg ellers hidtil har holdt mig lidt fra…

Novembernoter på falderebet

I følge min blog er november en meget kort måned. Sådan ca 4 måske 5 indlæg kort..Har søgt lidt desperat efter fotograferbare elementer omkring mig i disse dage. Og det har klart inspireret mig. Sådan ud i tanker om at alt man lægger ud vel ikke behøver at være lige smukt? For det er jo smukke billeder man normalt ønsker at dele på sin blog. Og naturligvis da. Især når det er en strikke blog :-)Og udfordringen er så nu i disse novembernoter at fange noget i verden omkring mig, der ikke nødvendigvis har med strik at gøre. Og det er altså ikke lige smukt hele tiden. Mine muligheder?
En mørk forhave (ligesom i meget mørk forhave), en computerskærm, et kundemøde, en våd rygehave ved kontoret, en træt familie.. eller en selfie der er gavmild med de sorte render under øjnene.. nej, vel?Så det blev den våde have på min arbejdsplads..