Sider

mandag den 7. maj 2012

Ud over stepperne - eller om, hvor svært det er at sige farvel

Det er ud over stepperne for tiden.. Det er fart på og færdiggørelse. Det er status'er og overdragelser. Det er forklaringer og instruktioner og forsikringer om, at alt nok skal blive ok.

Det er ud over stepperne, til nye græsgange for mig..


Det blev tid til forandring. Før end jeg først havde troet. Det blev til nu i dette forår, at jeg besluttede at forlade det jeg egentlig vældig godt kan lide, da jeg blev tilbudt noget, jeg kan lide endnu bedre :-)

Det bliver ikke svært at tage hul på det næste og nye afsnit af min karriere. 

Men det er svært at sige farvel. Til kolleger i hele huset og ikke mindst, at skulle sige farvel til mine kære medarbejdere og den afdeling, der er mit hjem udenfor hjemmet.. 
Det er et godt team jeg forlader. Det er dygtige folk, der både kan knokle og have det sjovt alligevel. Det er folk, der med på forandringer, når forandringerne er gode. Folk, der er gode til at huske at sige 'Godt gået!' til hinanden, når det er det, og til at vise omsorg og hjælpsomhed, når der er brug for det. Det er et super team, der gør det rigtig godt. 

Måske er panikken ved at have lagt sig nu. Vi er alle så småt ved at vænne os til, at forandringerne står lige om næste hjørne. Og alligevel har jeg travlt. Med at fortælle og overdrage og forsikre om, at der vil blive taget hånd om alt det vigtige - også når jeg ikke er her mere.. 
Det er svært at sige farvel..


5 kommentarer:

 1. Det lyder lidt skidt og så alligevel godt.
  Godt at du kommer videre/prøver noget nyt, jeg selv har desværre ikke alderen med mig til sådanne forandringer - men ville ønske det.
  Held og lykke med det nye, jeg er sikker på det bliver godt :)
  Pøj pøj ( jeg sender en spytklat efter dig :))

  SvarSlet
 2. Ja utroligt som arbejdet kan blive en del af familien, og når dine medarbejdere er gode til de ting du nævner ja så tænker jeg at du sikkert er god til at lade dem gøre det godt. Held og lykke på de nye græsgange.

  SvarSlet
 3. Det lyder som en af de situationer, hvor man bare må lade være med at mærke for meget på hvordan det føles. Sej beslutning, når du nu var glad for det du var i. Lykke til:-)

  SvarSlet
 4. Det lyder spændende, selv om det er svært lige nu. :-)

  SvarSlet
 5. Held og lykke med hvad det nu end er du skal i gang med. Det er nogle gange svært at tage sådanne valg, men det kan være så godt, så godt! Det håber jeg, det er for dig!

  SvarSlet