Gå videre til hovedindholdet

Ud over stepperne - eller om, hvor svært det er at sige farvel

Det er ud over stepperne for tiden.. Det er fart på og færdiggørelse. Det er status'er og overdragelser. Det er forklaringer og instruktioner og forsikringer om, at alt nok skal blive ok.

Det er ud over stepperne, til nye græsgange for mig..


Det blev tid til forandring. Før end jeg først havde troet. Det blev til nu i dette forår, at jeg besluttede at forlade det jeg egentlig vældig godt kan lide, da jeg blev tilbudt noget, jeg kan lide endnu bedre :-)

Det bliver ikke svært at tage hul på det næste og nye afsnit af min karriere. 

Men det er svært at sige farvel. Til kolleger i hele huset og ikke mindst, at skulle sige farvel til mine kære medarbejdere og den afdeling, der er mit hjem udenfor hjemmet.. 
Det er et godt team jeg forlader. Det er dygtige folk, der både kan knokle og have det sjovt alligevel. Det er folk, der med på forandringer, når forandringerne er gode. Folk, der er gode til at huske at sige 'Godt gået!' til hinanden, når det er det, og til at vise omsorg og hjælpsomhed, når der er brug for det. Det er et super team, der gør det rigtig godt. 

Måske er panikken ved at have lagt sig nu. Vi er alle så småt ved at vænne os til, at forandringerne står lige om næste hjørne. Og alligevel har jeg travlt. Med at fortælle og overdrage og forsikre om, at der vil blive taget hånd om alt det vigtige - også når jeg ikke er her mere.. 
Det er svært at sige farvel..


Kommentarer

 1. Det lyder lidt skidt og så alligevel godt.
  Godt at du kommer videre/prøver noget nyt, jeg selv har desværre ikke alderen med mig til sådanne forandringer - men ville ønske det.
  Held og lykke med det nye, jeg er sikker på det bliver godt :)
  Pøj pøj ( jeg sender en spytklat efter dig :))

  SvarSlet
 2. Ja utroligt som arbejdet kan blive en del af familien, og når dine medarbejdere er gode til de ting du nævner ja så tænker jeg at du sikkert er god til at lade dem gøre det godt. Held og lykke på de nye græsgange.

  SvarSlet
 3. Det lyder som en af de situationer, hvor man bare må lade være med at mærke for meget på hvordan det føles. Sej beslutning, når du nu var glad for det du var i. Lykke til:-)

  SvarSlet
 4. Det lyder spændende, selv om det er svært lige nu. :-)

  SvarSlet
 5. Held og lykke med hvad det nu end er du skal i gang med. Det er nogle gange svært at tage sådanne valg, men det kan være så godt, så godt! Det håber jeg, det er for dig!

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Når en plagsom ryg ikke kan stå i vejen for éns vilje

Så - nu står de for døren. Feriedagene altså.. Og selv om ryggen lider stadig, så er glæden stor :-) For med feriedage følger: eget tempo, egne sager, gode sysler, dimsen rundt og strik. Og dejlige aftaler, ikke mindst. Og kun meget lidt pligter :-)

Og så har jeg jo fået en ny bedste ven: Kiropraktoren. Det har været (og vil fortsat nok også være) en pinefuld omgang, det bekendtskab. Men hun gør et eller andet, der trods alt giver mig håb om et liv efter denne plage..

Hun hiver og flår og får det til at sige knæk. Også steder, hvor man tænker det måske ikke skulle sige knæk.. Men det føles befriende. Det føles som vejen frem. Hun er så afgjort min nye bedste ven.


Lidt strik ad gangen..
Jeg strikker på Line Break.. Jeg er på maaange masker nu og jeg har kun en 60 cm pind.. Tænker lidt på om den vil briste? Jeg vil strikke forsigtigt og håbe på, at pinden er bæredygtig..
(Line Break havde jeg luret på et stykke tid, men det var Unikarinas helt vidunderlige udgave, der fik skubbet garnet p…

Hækle-fotos-spam eller hvordan hækleriet overtog den kreative tid

Jeg rydder lidt op i mine fotos.. og finder heri et mønster over min kreative rejse, der jo har været lidt mager, det sidste halvandet års tid. Og så finder jeg, at helt mager har den heller ikke været. Jeg har ikke strikket (så meget), nej - men jeg har hæklet :-)

Jeg var jo igang med det gigantiske projekt i vinter / forår 2015, der bestod af en ukuelig mængde af olde-firkanter. Kæmpe arbejde, meget garn, virkelig flot resultat.

Så blev det lige vasket før det skulle tages i brug - og med vasken fik jeg flere huller i tæppet, end der var før vasken.. meget ærgerligt..Reparerede på det dog og bruger det i dag som sengetæppe - i gæsteværelset. Det skal lige nævnes at det lå i skammekrogen et halvt års tid, før jeg fandt stoppenålen frem.

Og som skulle jeg råde bod på miséren, så fortsatte hæklingen. Kan ikke rigtig helt gennemskue rækkefølgen, men jeg har produceret klude og håndklæder og endnu et tæppe. Og sat mig ind i bomuldsgarnets verden, jeg ellers hidtil har holdt mig lidt fra…

Novembernoter på falderebet

I følge min blog er november en meget kort måned. Sådan ca 4 måske 5 indlæg kort..Har søgt lidt desperat efter fotograferbare elementer omkring mig i disse dage. Og det har klart inspireret mig. Sådan ud i tanker om at alt man lægger ud vel ikke behøver at være lige smukt? For det er jo smukke billeder man normalt ønsker at dele på sin blog. Og naturligvis da. Især når det er en strikke blog :-)Og udfordringen er så nu i disse novembernoter at fange noget i verden omkring mig, der ikke nødvendigvis har med strik at gøre. Og det er altså ikke lige smukt hele tiden. Mine muligheder?
En mørk forhave (ligesom i meget mørk forhave), en computerskærm, et kundemøde, en våd rygehave ved kontoret, en træt familie.. eller en selfie der er gavmild med de sorte render under øjnene.. nej, vel?Så det blev den våde have på min arbejdsplads..