Gå videre til hovedindholdet

Det er en god dag i dag

I dag er min dag. Jeg blev vækket med kys, stearinlys, flag, kaffe og gave fra den smukkeste mand i verden. Jeg har taget fri fra arbejde. Jeg har fulgt den mindste i skole og sendt de to store afsted til gymnasiet. Jeg har lavet kaffe og hentet kit til mit nye projekt. For i dag må jeg godt slå masker op til et nyt - selvom jeg har fem andre projekter på pindene :-)


Havde lidt frygtet dagen i dag. Og nu mærker jeg, at frygten var helt unødvendig. Det er en dejlig dag.

Optakten til at blive 40 har været underlig.. Tanken om, at man ikke længere er "en kvinde i 30-erne", men én i 40-erne har tumlet i mit hoved. Og i snakken blandt veninderne, der som jeg, alle bliver 40 i år. Kan ikke rigtig finde ordene for det. Det er mere følelser. Men det er ok. For livet er godt ved mig. Og jeg kunne ikke være et bedre sted end her, hvor jeg er lige nu, og med dem jeg er her med.

Så med den udefinérbare frygt borte, vil jeg favne min dag og alt, hvad den bringer mig. Og jeg starter her under Københavns tag af skyer, med mit strik og mine stearinlys..

Kommentarer

 1. Tillykke med dagen!
  Heldigvis er det ikke så slemt som man tror at blive 40. Jeg håber, du får en dejlig dag og får startet på et dejligt strikketøj.

  SvarSlet
 2. HIP HIP HURRA
  Kæmpe stort tillykke med dagen. Jeg forstår godt at det er tankevækkende at blive 40, men jeg kan kun trøste dig med, at hvis 40 er underligt at runde, så er det peanuts imod 50, det er grimt ;O)
  Håber du får en fantastisk dag!

  SvarSlet
 3. Tak til jer begge! Og dagen forløber som en drøm :-)

  SvarSlet
 4. Hjertelig tillykke med fødselsdagen idag og tusind tak for det dejlige vejr.
  Og Rikke......40 år er jo ingenting.

  SvarSlet
 5. Stort tillykke med dagen!
  40 år er ikke noget at være bange for. Den er garanteret værre med 50 år. Eller også er det bare set samme igen. Man har jo trods alt fået noget ud af de år man har levet.

  SvarSlet
 6. Stort (omend lidt forsinket) tillykke med dagen. Godt, at du har en dejlig og skøn dag.

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Når en plagsom ryg ikke kan stå i vejen for éns vilje

Så - nu står de for døren. Feriedagene altså.. Og selv om ryggen lider stadig, så er glæden stor :-) For med feriedage følger: eget tempo, egne sager, gode sysler, dimsen rundt og strik. Og dejlige aftaler, ikke mindst. Og kun meget lidt pligter :-)

Og så har jeg jo fået en ny bedste ven: Kiropraktoren. Det har været (og vil fortsat nok også være) en pinefuld omgang, det bekendtskab. Men hun gør et eller andet, der trods alt giver mig håb om et liv efter denne plage..

Hun hiver og flår og får det til at sige knæk. Også steder, hvor man tænker det måske ikke skulle sige knæk.. Men det føles befriende. Det føles som vejen frem. Hun er så afgjort min nye bedste ven.


Lidt strik ad gangen..
Jeg strikker på Line Break.. Jeg er på maaange masker nu og jeg har kun en 60 cm pind.. Tænker lidt på om den vil briste? Jeg vil strikke forsigtigt og håbe på, at pinden er bæredygtig..
(Line Break havde jeg luret på et stykke tid, men det var Unikarinas helt vidunderlige udgave, der fik skubbet garnet p…

Hækle-fotos-spam eller hvordan hækleriet overtog den kreative tid

Jeg rydder lidt op i mine fotos.. og finder heri et mønster over min kreative rejse, der jo har været lidt mager, det sidste halvandet års tid. Og så finder jeg, at helt mager har den heller ikke været. Jeg har ikke strikket (så meget), nej - men jeg har hæklet :-)

Jeg var jo igang med det gigantiske projekt i vinter / forår 2015, der bestod af en ukuelig mængde af olde-firkanter. Kæmpe arbejde, meget garn, virkelig flot resultat.

Så blev det lige vasket før det skulle tages i brug - og med vasken fik jeg flere huller i tæppet, end der var før vasken.. meget ærgerligt..Reparerede på det dog og bruger det i dag som sengetæppe - i gæsteværelset. Det skal lige nævnes at det lå i skammekrogen et halvt års tid, før jeg fandt stoppenålen frem.

Og som skulle jeg råde bod på miséren, så fortsatte hæklingen. Kan ikke rigtig helt gennemskue rækkefølgen, men jeg har produceret klude og håndklæder og endnu et tæppe. Og sat mig ind i bomuldsgarnets verden, jeg ellers hidtil har holdt mig lidt fra…

Novembernoter på falderebet

I følge min blog er november en meget kort måned. Sådan ca 4 måske 5 indlæg kort..Har søgt lidt desperat efter fotograferbare elementer omkring mig i disse dage. Og det har klart inspireret mig. Sådan ud i tanker om at alt man lægger ud vel ikke behøver at være lige smukt? For det er jo smukke billeder man normalt ønsker at dele på sin blog. Og naturligvis da. Især når det er en strikke blog :-)Og udfordringen er så nu i disse novembernoter at fange noget i verden omkring mig, der ikke nødvendigvis har med strik at gøre. Og det er altså ikke lige smukt hele tiden. Mine muligheder?
En mørk forhave (ligesom i meget mørk forhave), en computerskærm, et kundemøde, en våd rygehave ved kontoret, en træt familie.. eller en selfie der er gavmild med de sorte render under øjnene.. nej, vel?Så det blev den våde have på min arbejdsplads..