Gå videre til hovedindholdet

Teoretisk suverænt gode idéer! Teoretisk, altså..

Jeg er syg som kun en mand kan være det, i disse dage. Syg, så jeg nærmest tror, jeg skal dø af det. Bronkier hævet, ømme lunger, evindelig hosten og mavemuskler, der nu giver igen med fibersprængning. Og dertil også snottet. Jeg er i tæt dialog med doktoren, forstås. Så hun kan overbevise mig om, at jeg bliver rask igen en dag..

I løbet af disse mine slørede sygdomsdage, har jeg dog øjeblikke, hvor der er lidt energi og lidt klarhed (og jeg mener bogstaveligt: øjeblikke).. Så jeg forsøgte at være lidt kreativ tidligere på dagen.

Det gik ikke så godt..

Februar-damen er jo færdigstrikket, skyllet op og tør. Så nu skulle det (næste) sjove begynde: at vælge pynt / kanter og lækre /skønne knapper. Men det var ikke sjovt. For ingen af mine teoretisk suverænt gode idéer virker helt i praksis..Det var jo ikke pænt med en neon-pink kant - hverken hæklet eller syet.
Og det duede jo slet ikke med de neon-pink (superlækre) knapper - for de er jo alt for tunge til det lille nøs af en cardigan.. Og de lyse knapper er en om'er! For man skal da i det mindste kunne se den pink snor, der skal fæstne knapperne til cardi'en..

Nu er Februar-damen dømt til hylde!

Vi må lade den syge mandsling (altså mig) komme sig, før der re-tænkes. Eller måske lade andre komme til?
Jeg har jo en dejlig søster, der kommer og hygger om mig og min kolde lungebetændelse i morgen.. Lur mig om ikke hun er sprængfyldt med gode idéer til Februar-damen?

Hun skal jo være færdig. Snart. Så hun kan komme ud og flirte med foråret..


Kommentarer

 1. Rigtig god bedring og god vind med knapperne.

  SvarSlet
 2. Surt med lungebetændelsen, håber du snart bliver frisk igen! Din februar dame bliver rigtig fin! Den kunne jeg også godt tænke mig at strikke - en eller anden dag når jeg har lært det :-)

  SvarSlet
 3. Det lyder godt nok ikke rart. Rigtig god bedring til dig. Jeg håber at du finder en løsning med knapper og kanter:-)

  SvarSlet
 4. Øv øv både med din sygdom og teorien der ikke holder ;O((

  Jeg håber du snart du er i bedring og at du med søsters hjælp finder den rigtig løsning til "damen"

  Rigtig god bedring og fortsat god weekend

  SvarSlet
 5. God bedring til dig - det lyder rigtig træls med den sygdom.
  Mon ikke en perlemors-agtig knap ville være fin til 'damen'?
  hilsen Mona

  SvarSlet
 6. Din stakkel - god bedring og håber snart, at knap-problemet løser sig
  Kh Karen

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Når en plagsom ryg ikke kan stå i vejen for éns vilje

Så - nu står de for døren. Feriedagene altså.. Og selv om ryggen lider stadig, så er glæden stor :-) For med feriedage følger: eget tempo, egne sager, gode sysler, dimsen rundt og strik. Og dejlige aftaler, ikke mindst. Og kun meget lidt pligter :-)

Og så har jeg jo fået en ny bedste ven: Kiropraktoren. Det har været (og vil fortsat nok også være) en pinefuld omgang, det bekendtskab. Men hun gør et eller andet, der trods alt giver mig håb om et liv efter denne plage..

Hun hiver og flår og får det til at sige knæk. Også steder, hvor man tænker det måske ikke skulle sige knæk.. Men det føles befriende. Det føles som vejen frem. Hun er så afgjort min nye bedste ven.


Lidt strik ad gangen..
Jeg strikker på Line Break.. Jeg er på maaange masker nu og jeg har kun en 60 cm pind.. Tænker lidt på om den vil briste? Jeg vil strikke forsigtigt og håbe på, at pinden er bæredygtig..
(Line Break havde jeg luret på et stykke tid, men det var Unikarinas helt vidunderlige udgave, der fik skubbet garnet p…

Hækle-fotos-spam eller hvordan hækleriet overtog den kreative tid

Jeg rydder lidt op i mine fotos.. og finder heri et mønster over min kreative rejse, der jo har været lidt mager, det sidste halvandet års tid. Og så finder jeg, at helt mager har den heller ikke været. Jeg har ikke strikket (så meget), nej - men jeg har hæklet :-)

Jeg var jo igang med det gigantiske projekt i vinter / forår 2015, der bestod af en ukuelig mængde af olde-firkanter. Kæmpe arbejde, meget garn, virkelig flot resultat.

Så blev det lige vasket før det skulle tages i brug - og med vasken fik jeg flere huller i tæppet, end der var før vasken.. meget ærgerligt..Reparerede på det dog og bruger det i dag som sengetæppe - i gæsteværelset. Det skal lige nævnes at det lå i skammekrogen et halvt års tid, før jeg fandt stoppenålen frem.

Og som skulle jeg råde bod på miséren, så fortsatte hæklingen. Kan ikke rigtig helt gennemskue rækkefølgen, men jeg har produceret klude og håndklæder og endnu et tæppe. Og sat mig ind i bomuldsgarnets verden, jeg ellers hidtil har holdt mig lidt fra…

Novembernoter på falderebet

I følge min blog er november en meget kort måned. Sådan ca 4 måske 5 indlæg kort..Har søgt lidt desperat efter fotograferbare elementer omkring mig i disse dage. Og det har klart inspireret mig. Sådan ud i tanker om at alt man lægger ud vel ikke behøver at være lige smukt? For det er jo smukke billeder man normalt ønsker at dele på sin blog. Og naturligvis da. Især når det er en strikke blog :-)Og udfordringen er så nu i disse novembernoter at fange noget i verden omkring mig, der ikke nødvendigvis har med strik at gøre. Og det er altså ikke lige smukt hele tiden. Mine muligheder?
En mørk forhave (ligesom i meget mørk forhave), en computerskærm, et kundemøde, en våd rygehave ved kontoret, en træt familie.. eller en selfie der er gavmild med de sorte render under øjnene.. nej, vel?Så det blev den våde have på min arbejdsplads..