Gå videre til hovedindholdet

En omvej til nyt garn

Yummi garn og nye pinde.. En dejlig lørdag formiddag med sister sister i Rasmilla Garn i Hallandsgade.


Fik købt lidt til skabet :-)

Og så måtte jeg da prøve disse acryl-pinde, som også Charlotte Kaae taler varmt om. Og så var det jo sådan, at jeg for et stykke tid siden, købte KnitPro 'snore' og et sæt pinde i 4½ i metal (hurtigstrikkere!) Jeg fik dog aldrig prøvet dem, da den ene metal-pind ikke ville passe på snoren.
Så - nu skal være! Og jeg har købt acryl-pindene i både 4½ og 5 (de er altså også ret lækre at se på..)


Nå jo - og så manglede jeg lissom en neon-grøn i skabet, til .. ja - man ved aldrig..
Og så måtte jeg lige have noget Yndlingsgarn i en sommerfarve :-)


Og så er der jo Mille.. Og da det jo ikke er helt nemt, at vælge mellem lækre farver, så måtte jeg have lidt af hvert..

Og en modfarve, for at skubbe lidt til alt det rosa og koral :-)


.. den neon-grønne kunne nok også skubbe godt til candy-flossen, tror jeg :-)

Kan I gætte, hvor godt jeg har det?
Og det er endda på trods af, at omveje som disse naturligvis måtte koste på produktionen på pindene i weekenden. Så Mohairy er ikke kommet i fryseren endnu :-)

Kommentarer

 1. Jeg kan fuldstændig godt gætte, hvor dejligt du har det. Hvor er det fine garner i fine forårsfarver, du har hjembragt. Det bliver spændende at se dem i anvendelse. Ved du, hvad de skal blive til?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, næsten :-) Jeg skal kreere en ting til Mille og den kit hvide skal gå til en sommer cardigan til mig selv

   Slet
 2. lækkert, lækkert :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 3. Jeg gætter på at du er rigtig glad :)

  Dejlige fibre og farver - hvad skal den beige bruges til ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er mere kit agtig hvid i virkeligheden :-) Den skal gå til en cardigan til mig :-) Ved endnu ikke hvordan jeg skal skrue den sammen..

   Slet
 4. Er spændt på at høre om pinden, udstyr skal man jo iooe gå ned på. Og farverne er skønne..

  SvarSlet
 5. Lækre indkøb. Så er det bare at komme igang. Gid det var mig.

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Når en plagsom ryg ikke kan stå i vejen for éns vilje

Så - nu står de for døren. Feriedagene altså.. Og selv om ryggen lider stadig, så er glæden stor :-) For med feriedage følger: eget tempo, egne sager, gode sysler, dimsen rundt og strik. Og dejlige aftaler, ikke mindst. Og kun meget lidt pligter :-)

Og så har jeg jo fået en ny bedste ven: Kiropraktoren. Det har været (og vil fortsat nok også være) en pinefuld omgang, det bekendtskab. Men hun gør et eller andet, der trods alt giver mig håb om et liv efter denne plage..

Hun hiver og flår og får det til at sige knæk. Også steder, hvor man tænker det måske ikke skulle sige knæk.. Men det føles befriende. Det føles som vejen frem. Hun er så afgjort min nye bedste ven.


Lidt strik ad gangen..
Jeg strikker på Line Break.. Jeg er på maaange masker nu og jeg har kun en 60 cm pind.. Tænker lidt på om den vil briste? Jeg vil strikke forsigtigt og håbe på, at pinden er bæredygtig..
(Line Break havde jeg luret på et stykke tid, men det var Unikarinas helt vidunderlige udgave, der fik skubbet garnet p…

Hækle-fotos-spam eller hvordan hækleriet overtog den kreative tid

Jeg rydder lidt op i mine fotos.. og finder heri et mønster over min kreative rejse, der jo har været lidt mager, det sidste halvandet års tid. Og så finder jeg, at helt mager har den heller ikke været. Jeg har ikke strikket (så meget), nej - men jeg har hæklet :-)

Jeg var jo igang med det gigantiske projekt i vinter / forår 2015, der bestod af en ukuelig mængde af olde-firkanter. Kæmpe arbejde, meget garn, virkelig flot resultat.

Så blev det lige vasket før det skulle tages i brug - og med vasken fik jeg flere huller i tæppet, end der var før vasken.. meget ærgerligt..Reparerede på det dog og bruger det i dag som sengetæppe - i gæsteværelset. Det skal lige nævnes at det lå i skammekrogen et halvt års tid, før jeg fandt stoppenålen frem.

Og som skulle jeg råde bod på miséren, så fortsatte hæklingen. Kan ikke rigtig helt gennemskue rækkefølgen, men jeg har produceret klude og håndklæder og endnu et tæppe. Og sat mig ind i bomuldsgarnets verden, jeg ellers hidtil har holdt mig lidt fra…

Novembernoter på falderebet

I følge min blog er november en meget kort måned. Sådan ca 4 måske 5 indlæg kort..Har søgt lidt desperat efter fotograferbare elementer omkring mig i disse dage. Og det har klart inspireret mig. Sådan ud i tanker om at alt man lægger ud vel ikke behøver at være lige smukt? For det er jo smukke billeder man normalt ønsker at dele på sin blog. Og naturligvis da. Især når det er en strikke blog :-)Og udfordringen er så nu i disse novembernoter at fange noget i verden omkring mig, der ikke nødvendigvis har med strik at gøre. Og det er altså ikke lige smukt hele tiden. Mine muligheder?
En mørk forhave (ligesom i meget mørk forhave), en computerskærm, et kundemøde, en våd rygehave ved kontoret, en træt familie.. eller en selfie der er gavmild med de sorte render under øjnene.. nej, vel?Så det blev den våde have på min arbejdsplads..