Gå videre til hovedindholdet

Påske (med-pang!-stribe) æg

Og der er blevet produceret.. Milles Striber er færdige og jeg er ganske tilfreds, med form, detaljer og farver. Fik gode input og skub til min beslutsomhed, hvad angår det lille indslag af pang!


Den pang!-orange tager 'Wheat'-looket lidt af - stort plus! For selvom jeg elsker de valgte farver, kan det også blive lidt fersk i længden; særligt til en lille-pige-kjole.

Fandt knapper i samme farve som Brombær (Rasmillas Yndlingsgarn, som den mørke stribe er i) og måtte da klart fæstne dem med den pang!-orange :-)


Kanterne har jeg lavet i perlestrik:Om ganske få dage kan Mille få sine nye striber + påskeæg. Jeg tror Mille bliver gladest for påskeægget og hendes mor for Striberne :-)


Kommentarer

 1. Den er blevet så gennemført god :-D

  SvarSlet
 2. Det ser rigtig godt ud med den orange striber, og lækker detalje at sy knapperne i med orange

  SvarSlet
 3. Ja, jeg er også vild med detaljerne - rigtig fin kjole ;O)

  SvarSlet
 4. Ja, den er godt nok blevet rigtig vellykket. Jeg var ellers lidt ked af, at der absolut skulle en pang stribe i, men jeg kan helt bestemt godt se, hvorfor det er en god ide - når jeg nu ser det.
  Tillykke med den.

  SvarSlet
 5. Rigtig fint. Flot med det orange!

  SvarSlet
 6. Stilig! Veldig kul med pangfarge i midten.

  SvarSlet
 7. Se der var kjolen ja:) Så fin den ble! Og skikkelig kult med stripa som bryter midt på. God påske:)

  SvarSlet
 8. Den blev rigtig flot med pang striben !
  og god detalje med den orange tråd i knapperne :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 9. Den ser flot ud, og mon ikke den går rigtig godt sammen m chokoladefingre :-) god påske! Garnet ser i øvrigt rigtig skønt ud til børn...

  SvarSlet
 10. Ej - tak :-)
  (Og jo - den stod virkelig flot med chokoladefingrene!)

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Når en plagsom ryg ikke kan stå i vejen for éns vilje

Så - nu står de for døren. Feriedagene altså.. Og selv om ryggen lider stadig, så er glæden stor :-) For med feriedage følger: eget tempo, egne sager, gode sysler, dimsen rundt og strik. Og dejlige aftaler, ikke mindst. Og kun meget lidt pligter :-)

Og så har jeg jo fået en ny bedste ven: Kiropraktoren. Det har været (og vil fortsat nok også være) en pinefuld omgang, det bekendtskab. Men hun gør et eller andet, der trods alt giver mig håb om et liv efter denne plage..

Hun hiver og flår og får det til at sige knæk. Også steder, hvor man tænker det måske ikke skulle sige knæk.. Men det føles befriende. Det føles som vejen frem. Hun er så afgjort min nye bedste ven.


Lidt strik ad gangen..
Jeg strikker på Line Break.. Jeg er på maaange masker nu og jeg har kun en 60 cm pind.. Tænker lidt på om den vil briste? Jeg vil strikke forsigtigt og håbe på, at pinden er bæredygtig..
(Line Break havde jeg luret på et stykke tid, men det var Unikarinas helt vidunderlige udgave, der fik skubbet garnet p…

Hækle-fotos-spam eller hvordan hækleriet overtog den kreative tid

Jeg rydder lidt op i mine fotos.. og finder heri et mønster over min kreative rejse, der jo har været lidt mager, det sidste halvandet års tid. Og så finder jeg, at helt mager har den heller ikke været. Jeg har ikke strikket (så meget), nej - men jeg har hæklet :-)

Jeg var jo igang med det gigantiske projekt i vinter / forår 2015, der bestod af en ukuelig mængde af olde-firkanter. Kæmpe arbejde, meget garn, virkelig flot resultat.

Så blev det lige vasket før det skulle tages i brug - og med vasken fik jeg flere huller i tæppet, end der var før vasken.. meget ærgerligt..Reparerede på det dog og bruger det i dag som sengetæppe - i gæsteværelset. Det skal lige nævnes at det lå i skammekrogen et halvt års tid, før jeg fandt stoppenålen frem.

Og som skulle jeg råde bod på miséren, så fortsatte hæklingen. Kan ikke rigtig helt gennemskue rækkefølgen, men jeg har produceret klude og håndklæder og endnu et tæppe. Og sat mig ind i bomuldsgarnets verden, jeg ellers hidtil har holdt mig lidt fra…

Novembernoter på falderebet

I følge min blog er november en meget kort måned. Sådan ca 4 måske 5 indlæg kort..Har søgt lidt desperat efter fotograferbare elementer omkring mig i disse dage. Og det har klart inspireret mig. Sådan ud i tanker om at alt man lægger ud vel ikke behøver at være lige smukt? For det er jo smukke billeder man normalt ønsker at dele på sin blog. Og naturligvis da. Især når det er en strikke blog :-)Og udfordringen er så nu i disse novembernoter at fange noget i verden omkring mig, der ikke nødvendigvis har med strik at gøre. Og det er altså ikke lige smukt hele tiden. Mine muligheder?
En mørk forhave (ligesom i meget mørk forhave), en computerskærm, et kundemøde, en våd rygehave ved kontoret, en træt familie.. eller en selfie der er gavmild med de sorte render under øjnene.. nej, vel?Så det blev den våde have på min arbejdsplads..