Gå videre til hovedindholdet

Bubble-gum-cardi samlet til raglan

Der ryger striber af pindene i de her dage - så Bubble-gum-cardi til Mille er nu samlet af krop og to arme - og raglan'en er påbegyndt :-)Er meget spændt på pasformen i det endelig resultat.. Jeg har regnet og målt på baggrund af en opskrift på en kjole (!) Jeg syns lissom ikke at der var en cardi-opskrift, der kunne det jeg ville..

Kjole-opskriften er Nova (Ravelry-link) og den er så fin. Måske er det næste projekt til Mille lige netop denne :-)

Jeg lader de mørke striber blive tyndere, jo højere op af cardi'en jeg kommer. Indtil nu er der 4 striber á 6 pinde (som de lyse striber er) og 4 striber á 4 pinde.. Så det næste må blive striber á 2 pinde.. Jeg ved ikke hvor langt jeg når med dem, eller om der er lys lyserød nok (for dét garn går der jo mere af, jo smallere de mørke bliver). Måske ender det med en bred halskant i retriller, i den lyse-brune..

Tænker stadig over forkanten.. Om den skal strikkes i retriller (som de øvrige kanter) eller om hæklenålen skal øves.. Tiden må vise det..


(P.S. Kan meget bedre lide trøjer /cardi'er der strikkes oppefra og ned.. Raglan'en bliver bare flottere!)
(P.P.S. Hvor skal den neon-grønne snige sig ind henne???)Kommentarer

 1. Hmm mange spørgsmål, mange muligheder :) Jeg har selv strikket Nova, den er rigtig sød, så jeg forstår godt du er fristet.

  SvarSlet
 2. Det er en flot farvesammensætning :o)
  måske en enkelt meget tynd neon-grøn vil gøre sig ..
  det må komme an på en prøve ?
  mvh Mona

  SvarSlet
 3. Farverne er så fine sammen. Det bliver en rigtig sød og lækker pige cardigan.
  Hm - neongrøn - synes næsten det er synd....

  SvarSlet
 4. Hvad med lidt neongrønne broderede blomster nederst? Det bliver en mægtig sød trøje.

  SvarSlet
 5. Wow, så fin cardi! Elsker fargene - fin inspirasjon!!!
  Håper du finner en fin måte å bruke den neongrønne, gode tips over her,
  Hva med en heklet/strikket rektangel med en label/navnemerke på, plassert nederst?
  Lykke til!
  Kh Nina

  SvarSlet
 6. Gode ideer! Vil prøve dem af :-) er lidt lun på det hæklede label..

  SvarSlet
 7. - skønne striber;-) Kunne det mon se godt ud med retrillede forkanter - den ene i neongrøn?
  - det vil være nemt at pille op, hvis det ikke er godt. Nogle gange må der gerne være lidt kant(!) på alt det pigede og søde???

  SvarSlet
  Svar
  1. Go' idé! Og ja - der skal altså være lidt kant, når nu den går hen og blir så nuttet :-)

   Slet
 8. Hvor ser den lækker ud. Jeg kan ikke lige se den neongrønne for mig, syntes det ville være synd. Er ellers spændt på at se resultatet, meget cool at du kan lave en kjole om til en cardigan :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja.. Jeg er også lidt spændt på resultatet af kjole-der-blir-cardi.. Men indtil nu arter den sig fint :-)

   Slet
 9. Wow, det ser godt ud! Dejlige farver :) Og sikke langt du er nået siden det første billede!

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Når en plagsom ryg ikke kan stå i vejen for éns vilje

Så - nu står de for døren. Feriedagene altså.. Og selv om ryggen lider stadig, så er glæden stor :-) For med feriedage følger: eget tempo, egne sager, gode sysler, dimsen rundt og strik. Og dejlige aftaler, ikke mindst. Og kun meget lidt pligter :-)

Og så har jeg jo fået en ny bedste ven: Kiropraktoren. Det har været (og vil fortsat nok også være) en pinefuld omgang, det bekendtskab. Men hun gør et eller andet, der trods alt giver mig håb om et liv efter denne plage..

Hun hiver og flår og får det til at sige knæk. Også steder, hvor man tænker det måske ikke skulle sige knæk.. Men det føles befriende. Det føles som vejen frem. Hun er så afgjort min nye bedste ven.


Lidt strik ad gangen..
Jeg strikker på Line Break.. Jeg er på maaange masker nu og jeg har kun en 60 cm pind.. Tænker lidt på om den vil briste? Jeg vil strikke forsigtigt og håbe på, at pinden er bæredygtig..
(Line Break havde jeg luret på et stykke tid, men det var Unikarinas helt vidunderlige udgave, der fik skubbet garnet p…

Hækle-fotos-spam eller hvordan hækleriet overtog den kreative tid

Jeg rydder lidt op i mine fotos.. og finder heri et mønster over min kreative rejse, der jo har været lidt mager, det sidste halvandet års tid. Og så finder jeg, at helt mager har den heller ikke været. Jeg har ikke strikket (så meget), nej - men jeg har hæklet :-)

Jeg var jo igang med det gigantiske projekt i vinter / forår 2015, der bestod af en ukuelig mængde af olde-firkanter. Kæmpe arbejde, meget garn, virkelig flot resultat.

Så blev det lige vasket før det skulle tages i brug - og med vasken fik jeg flere huller i tæppet, end der var før vasken.. meget ærgerligt..Reparerede på det dog og bruger det i dag som sengetæppe - i gæsteværelset. Det skal lige nævnes at det lå i skammekrogen et halvt års tid, før jeg fandt stoppenålen frem.

Og som skulle jeg råde bod på miséren, så fortsatte hæklingen. Kan ikke rigtig helt gennemskue rækkefølgen, men jeg har produceret klude og håndklæder og endnu et tæppe. Og sat mig ind i bomuldsgarnets verden, jeg ellers hidtil har holdt mig lidt fra…

Novembernoter på falderebet

I følge min blog er november en meget kort måned. Sådan ca 4 måske 5 indlæg kort..Har søgt lidt desperat efter fotograferbare elementer omkring mig i disse dage. Og det har klart inspireret mig. Sådan ud i tanker om at alt man lægger ud vel ikke behøver at være lige smukt? For det er jo smukke billeder man normalt ønsker at dele på sin blog. Og naturligvis da. Især når det er en strikke blog :-)Og udfordringen er så nu i disse novembernoter at fange noget i verden omkring mig, der ikke nødvendigvis har med strik at gøre. Og det er altså ikke lige smukt hele tiden. Mine muligheder?
En mørk forhave (ligesom i meget mørk forhave), en computerskærm, et kundemøde, en våd rygehave ved kontoret, en træt familie.. eller en selfie der er gavmild med de sorte render under øjnene.. nej, vel?Så det blev den våde have på min arbejdsplads..