Gå videre til hovedindholdet

Lidt for meget og helt vidunderligt

Jeg har skrevet mindst 5 indlæg i mit hoved, den seneste uge. De er aldrig nået på bloggen, for hænderne har haft for travlt, med lækkert garn og projekter :-)

Uhh, hvor jeg fik snoldet hos Rasmilla sidste lørdag! Det var som at have fødselsdag to gange i år. Først lykken ved et gavekort til Rasmilla og alle drømmene om, hvad der skulle købes og hvilke projekter man skulle kaste sig over. Og så nogle uger efter, at stå der rigtigt og lade lysten og idéerne og iveren finde alt det lækre frem og få det hele med hjem i en pose :-)

Jeg fik mig lidt lækkert Arwetta:
Og jeg gik straks igang samme eftermiddag, med et par dugfriske pulsvarmere /halvvanter, til de kolde vinde, der er på vej:
Eget design (regnearket kan bruges til mange gode ting, udover de evindelige tidsplaner, jeg normalt udarbejder i ugedagenes lyse timer..)
Ud over designet til disse, lavede jeg to mere dagen efter..

Foto følger af de færdige halv-vanter. For færdige blev de efter to dage :-)

Og så fik jeg mig også noget Peruvian, til Veeras vidunderlige Flowing Lines:

Den har jeg længe ville strikke og jeg tror det er et halvt år siden jeg købte opskriften. Trøjen startede jeg på i går aftes - og den er ikke helt nem. Nye teknikker læres og jeg nyder kompleksiteten og udfordringerne. Har allerede trevlet op og startet for en gang, da jeg lavede en fejl (jeg havde øvet mig på en strikkeprøve..). Sådan en lækker trøje kan ikke leve med en fejl..

Nå - jeg fik mig også lidt lækkert Yndlingsgarn; til et sjal, tænker jeg (det er jo ved at være et stykke tid siden, at jeg har haft et sjal på pindene..):


Og også lidt pang, og noget fra Uldstedet, på et andet gavekort...

..der var vist også noget med nogle pinde og sådan.. Det var ganske overvældende, men ikke for overvældende :-) Overhovedet ikke :-)

Det har faktisk været umådeligt inspirerende.. og selv om det virker helt forpustet og for meget - så føles det helt vidunderligt.


Kommentarer

 1. Sikke nogle helt igennem fantastiske farver du har fået med hjem, er vild med coral og grå!! Sikke en dejlig dag du har haft, er spændt på at følge med i alle projekterne :-)

  SvarSlet
 2. Rene lækkerier og den der Flowing Lines ser SKØN ud - god strikke fornøjelse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo tak :-) Tror jeg er på rette spor nu!

   Slet
 3. Det er et skønt indlæg at læse.. Savlet rammer næsten tasterne ved at kigge på de lækre garner...
  Sikke en fest du har haft med indkøbene. Og hvilke skønne ting du vil strikke..

  SvarSlet
 4. Svar
  1. Jeg ordnede det straks efter jeg læste din kommentar hvor du nævnte det :-)

   Slet
 5. Der er ikke noget som sådan en forkælelesesdag. Næsten som et barn i en slikbutik! Du har virkelig købt nogle lækre ting og de der pulsvarmere ser rigtig, rigtig spændende ud.

  SvarSlet
 6. Sikke lækkerier du har fået :o)
  og de pulsvarmere er bare flotte
  hilsen Mona

  SvarSlet
 7. Pragtfulde ting du har fået med hjem og skønne ideer til hvad du skal lave af dem. Jeg er især vild med sweateren. Jeg tror alle garnnørder elsker sådan en indkøbsdag og ikke mindst alle de tanker og overvejelser der er knyttet til hvad man skal strikke, hvilke farver, hvilke modeller, for så til sidst at købe garnet. Det er bare ultimativ hygge.

  SvarSlet
 8. Det ser godt ud, Mums, og den med regnearket, ja der nikker jeg hære bifaldende men var også vild med at tegne mønstre på tegnet papir engang.... glæder mig til at se projekterne... er antirobotten væk, jubii..

  SvarSlet
 9. Lækre farver du har handlet. Det føles SÅ dejligt at shoppe løs i garner:-)
  Jeg glæder mig til at se de færdige pulsvarmere, for de ser godt nok fine ud:-) Rikke

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Når en plagsom ryg ikke kan stå i vejen for éns vilje

Så - nu står de for døren. Feriedagene altså.. Og selv om ryggen lider stadig, så er glæden stor :-) For med feriedage følger: eget tempo, egne sager, gode sysler, dimsen rundt og strik. Og dejlige aftaler, ikke mindst. Og kun meget lidt pligter :-)

Og så har jeg jo fået en ny bedste ven: Kiropraktoren. Det har været (og vil fortsat nok også være) en pinefuld omgang, det bekendtskab. Men hun gør et eller andet, der trods alt giver mig håb om et liv efter denne plage..

Hun hiver og flår og får det til at sige knæk. Også steder, hvor man tænker det måske ikke skulle sige knæk.. Men det føles befriende. Det føles som vejen frem. Hun er så afgjort min nye bedste ven.


Lidt strik ad gangen..
Jeg strikker på Line Break.. Jeg er på maaange masker nu og jeg har kun en 60 cm pind.. Tænker lidt på om den vil briste? Jeg vil strikke forsigtigt og håbe på, at pinden er bæredygtig..
(Line Break havde jeg luret på et stykke tid, men det var Unikarinas helt vidunderlige udgave, der fik skubbet garnet p…

Hækle-fotos-spam eller hvordan hækleriet overtog den kreative tid

Jeg rydder lidt op i mine fotos.. og finder heri et mønster over min kreative rejse, der jo har været lidt mager, det sidste halvandet års tid. Og så finder jeg, at helt mager har den heller ikke været. Jeg har ikke strikket (så meget), nej - men jeg har hæklet :-)

Jeg var jo igang med det gigantiske projekt i vinter / forår 2015, der bestod af en ukuelig mængde af olde-firkanter. Kæmpe arbejde, meget garn, virkelig flot resultat.

Så blev det lige vasket før det skulle tages i brug - og med vasken fik jeg flere huller i tæppet, end der var før vasken.. meget ærgerligt..Reparerede på det dog og bruger det i dag som sengetæppe - i gæsteværelset. Det skal lige nævnes at det lå i skammekrogen et halvt års tid, før jeg fandt stoppenålen frem.

Og som skulle jeg råde bod på miséren, så fortsatte hæklingen. Kan ikke rigtig helt gennemskue rækkefølgen, men jeg har produceret klude og håndklæder og endnu et tæppe. Og sat mig ind i bomuldsgarnets verden, jeg ellers hidtil har holdt mig lidt fra…

Novembernoter på falderebet

I følge min blog er november en meget kort måned. Sådan ca 4 måske 5 indlæg kort..Har søgt lidt desperat efter fotograferbare elementer omkring mig i disse dage. Og det har klart inspireret mig. Sådan ud i tanker om at alt man lægger ud vel ikke behøver at være lige smukt? For det er jo smukke billeder man normalt ønsker at dele på sin blog. Og naturligvis da. Især når det er en strikke blog :-)Og udfordringen er så nu i disse novembernoter at fange noget i verden omkring mig, der ikke nødvendigvis har med strik at gøre. Og det er altså ikke lige smukt hele tiden. Mine muligheder?
En mørk forhave (ligesom i meget mørk forhave), en computerskærm, et kundemøde, en våd rygehave ved kontoret, en træt familie.. eller en selfie der er gavmild med de sorte render under øjnene.. nej, vel?Så det blev den våde have på min arbejdsplads..