Gå videre til hovedindholdet

Tiden gik til mange ting

Og det inkluderede også strik.

Rosa, efter Veeras Something Silver:
Og Sjal i Farver /striber (også fra Veera):


Og endnu engang har jeg startet sokker op:


Det mønster er jeg helt vild med! Jeg synes de er sindsyg flotte! Tjek dem ud: Det er Jernverk fra The Neddle Lady. Det er dog lidt svært at få trådene til at ligge sig pænt, da der er op til elleve masker imellem farveskift på nogle af pindene! Så der snos flittigt på bagsiden :-) Jeg strikker dem i Arwetta, som jeg eeelsker at strikke i.

Ud over sokkerne, som egentlig ligger lidt og hviler i en kurv i disse dage, så har jeg startet en ny sweater op. Jeg kalder den Himmelblå (pga. farven :-) og modellen er Narragansett. Jeg har valgt at strikke den i Rasmillas Tykke Yndlingsgarn, på en pind 5. Og det er ren lækkerhed :-)

Og ellers er tiden gået med havearbejde, malerarbejde, fødselsdage (herunder en 18-års), gæster, skolestart (for mindstemanden) og nyt arbejde (for mig).
Jeg er lidt forpustet, men meget glad.

Og på den anden side af næste weekend, hvor den unge mand på nu 18 år skal fejres, tror jeg, at jeg kan puste ud.. Altså bortset fra nogle små-bygge-projekter der lige skal klappes af (og ikke udføres af mig :-)...

Kommentarer

 1. Ih - den rosa er altså flot !

  SvarSlet
 2. Pyh - du keder dig sandelig ikke! Flotte, flotte ting. Den rosa trøje er rigtig lækker!

  SvarSlet
 3. Hvor er det en det en flot trøje og sjalet er også super lækkert. Sokkerne er også skønne. Jeg tror det ville være smart med fair isle metoden, så er du fri for hele tiden at sno garnet.

  Hjertelig tillykke med den unge mand.

  SvarSlet
 4. Du har da ordentligt gang i pindene! Veeras trøje har jeg også kigget på, troede faktisk det var noget meget tykkere garn der skulle bruges. Den er yndig i den let melerede rosa!
  Sjalet må jeg også igang med...

  SvarSlet
 5. Så fin en trøje du har fået dig lavet ;-) må vist snart igang med den sjal igen en gang, den første gik i vasken.

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Når en plagsom ryg ikke kan stå i vejen for éns vilje

Så - nu står de for døren. Feriedagene altså.. Og selv om ryggen lider stadig, så er glæden stor :-) For med feriedage følger: eget tempo, egne sager, gode sysler, dimsen rundt og strik. Og dejlige aftaler, ikke mindst. Og kun meget lidt pligter :-)

Og så har jeg jo fået en ny bedste ven: Kiropraktoren. Det har været (og vil fortsat nok også være) en pinefuld omgang, det bekendtskab. Men hun gør et eller andet, der trods alt giver mig håb om et liv efter denne plage..

Hun hiver og flår og får det til at sige knæk. Også steder, hvor man tænker det måske ikke skulle sige knæk.. Men det føles befriende. Det føles som vejen frem. Hun er så afgjort min nye bedste ven.


Lidt strik ad gangen..
Jeg strikker på Line Break.. Jeg er på maaange masker nu og jeg har kun en 60 cm pind.. Tænker lidt på om den vil briste? Jeg vil strikke forsigtigt og håbe på, at pinden er bæredygtig..
(Line Break havde jeg luret på et stykke tid, men det var Unikarinas helt vidunderlige udgave, der fik skubbet garnet p…

Hækle-fotos-spam eller hvordan hækleriet overtog den kreative tid

Jeg rydder lidt op i mine fotos.. og finder heri et mønster over min kreative rejse, der jo har været lidt mager, det sidste halvandet års tid. Og så finder jeg, at helt mager har den heller ikke været. Jeg har ikke strikket (så meget), nej - men jeg har hæklet :-)

Jeg var jo igang med det gigantiske projekt i vinter / forår 2015, der bestod af en ukuelig mængde af olde-firkanter. Kæmpe arbejde, meget garn, virkelig flot resultat.

Så blev det lige vasket før det skulle tages i brug - og med vasken fik jeg flere huller i tæppet, end der var før vasken.. meget ærgerligt..Reparerede på det dog og bruger det i dag som sengetæppe - i gæsteværelset. Det skal lige nævnes at det lå i skammekrogen et halvt års tid, før jeg fandt stoppenålen frem.

Og som skulle jeg råde bod på miséren, så fortsatte hæklingen. Kan ikke rigtig helt gennemskue rækkefølgen, men jeg har produceret klude og håndklæder og endnu et tæppe. Og sat mig ind i bomuldsgarnets verden, jeg ellers hidtil har holdt mig lidt fra…

Novembernoter på falderebet

I følge min blog er november en meget kort måned. Sådan ca 4 måske 5 indlæg kort..Har søgt lidt desperat efter fotograferbare elementer omkring mig i disse dage. Og det har klart inspireret mig. Sådan ud i tanker om at alt man lægger ud vel ikke behøver at være lige smukt? For det er jo smukke billeder man normalt ønsker at dele på sin blog. Og naturligvis da. Især når det er en strikke blog :-)Og udfordringen er så nu i disse novembernoter at fange noget i verden omkring mig, der ikke nødvendigvis har med strik at gøre. Og det er altså ikke lige smukt hele tiden. Mine muligheder?
En mørk forhave (ligesom i meget mørk forhave), en computerskærm, et kundemøde, en våd rygehave ved kontoret, en træt familie.. eller en selfie der er gavmild med de sorte render under øjnene.. nej, vel?Så det blev den våde have på min arbejdsplads..