Gå videre til hovedindholdet

Afsked med Vesterbro

Ja - nu skal det ske! Drømmen om et hus på en græsplæne er gået i opfyldelse :-) Og til april tager jeg afsked med Vesterbro. Det er vidunderligt og vemodigt på én og samme tid..

På Vesterbro blev jeg voksen. På Vesterbro er store mærkedage fejret, børn kommet til, den store kærlighed fundet og vidunderligt mange skønne stunder nydt. På Vesterbro har der også været svære tider og kriser. På Vesterbro har jeg levet et liv fuldt ud.

På Vesterbro købte jeg en lejlighed for næsten fjorten år siden. Den blev større i takt med familien voksede, fra først to, så til tre og sidst til fem + hund.

Men nu er jeg klar! Klar til et liv i et roligt kvarter - på et matrikel jeg kan kalde mit eget. Med græs og træer og havet fem minutter derfra. Jeg er klar til hus-liv :-)

Ja, dette er drømmen, der går i opfyldelse..

Kommentarer

 1. Det lyder rigtig dejligt :o)
  tillykke med det :o)

  SvarSlet
 2. Stort tillykke - jeg glæder mig til at se billeder fra den nye matrikel :)) hvor i landet skal i lande?

  SvarSlet
 3. Tillykke! Det bliver da fantastisk. Nyt og anderledes, men fantastisk!

  SvarSlet
 4. Stort tillykke- håber I bliver glade for den store beslutning :-)

  SvarSlet
 5. Tak for alle tillykke'erne :-) Vi lander ikke så langt væk i landet, fra hvor vi befinder os nu.. Vi har fundet drømmehuset i Kastrup :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. PS - det er tættere på Rasmilla Garn :-)

   Slet
 6. Tillykke med det nye kapitel i livets bog

  SvarSlet
 7. Hvor er det spændende. Tillykke! :-)

  SvarSlet
 8. Og tættere på skønvirke ;)

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Når en plagsom ryg ikke kan stå i vejen for éns vilje

Så - nu står de for døren. Feriedagene altså.. Og selv om ryggen lider stadig, så er glæden stor :-) For med feriedage følger: eget tempo, egne sager, gode sysler, dimsen rundt og strik. Og dejlige aftaler, ikke mindst. Og kun meget lidt pligter :-)

Og så har jeg jo fået en ny bedste ven: Kiropraktoren. Det har været (og vil fortsat nok også være) en pinefuld omgang, det bekendtskab. Men hun gør et eller andet, der trods alt giver mig håb om et liv efter denne plage..

Hun hiver og flår og får det til at sige knæk. Også steder, hvor man tænker det måske ikke skulle sige knæk.. Men det føles befriende. Det føles som vejen frem. Hun er så afgjort min nye bedste ven.


Lidt strik ad gangen..
Jeg strikker på Line Break.. Jeg er på maaange masker nu og jeg har kun en 60 cm pind.. Tænker lidt på om den vil briste? Jeg vil strikke forsigtigt og håbe på, at pinden er bæredygtig..
(Line Break havde jeg luret på et stykke tid, men det var Unikarinas helt vidunderlige udgave, der fik skubbet garnet p…

Hækle-fotos-spam eller hvordan hækleriet overtog den kreative tid

Jeg rydder lidt op i mine fotos.. og finder heri et mønster over min kreative rejse, der jo har været lidt mager, det sidste halvandet års tid. Og så finder jeg, at helt mager har den heller ikke været. Jeg har ikke strikket (så meget), nej - men jeg har hæklet :-)

Jeg var jo igang med det gigantiske projekt i vinter / forår 2015, der bestod af en ukuelig mængde af olde-firkanter. Kæmpe arbejde, meget garn, virkelig flot resultat.

Så blev det lige vasket før det skulle tages i brug - og med vasken fik jeg flere huller i tæppet, end der var før vasken.. meget ærgerligt..Reparerede på det dog og bruger det i dag som sengetæppe - i gæsteværelset. Det skal lige nævnes at det lå i skammekrogen et halvt års tid, før jeg fandt stoppenålen frem.

Og som skulle jeg råde bod på miséren, så fortsatte hæklingen. Kan ikke rigtig helt gennemskue rækkefølgen, men jeg har produceret klude og håndklæder og endnu et tæppe. Og sat mig ind i bomuldsgarnets verden, jeg ellers hidtil har holdt mig lidt fra…

Novembernoter på falderebet

I følge min blog er november en meget kort måned. Sådan ca 4 måske 5 indlæg kort..Har søgt lidt desperat efter fotograferbare elementer omkring mig i disse dage. Og det har klart inspireret mig. Sådan ud i tanker om at alt man lægger ud vel ikke behøver at være lige smukt? For det er jo smukke billeder man normalt ønsker at dele på sin blog. Og naturligvis da. Især når det er en strikke blog :-)Og udfordringen er så nu i disse novembernoter at fange noget i verden omkring mig, der ikke nødvendigvis har med strik at gøre. Og det er altså ikke lige smukt hele tiden. Mine muligheder?
En mørk forhave (ligesom i meget mørk forhave), en computerskærm, et kundemøde, en våd rygehave ved kontoret, en træt familie.. eller en selfie der er gavmild med de sorte render under øjnene.. nej, vel?Så det blev den våde have på min arbejdsplads..