Gå videre til hovedindholdet

Afsked med Vesterbro

Ja - nu skal det ske! Drømmen om et hus på en græsplæne er gået i opfyldelse :-) Og til april tager jeg afsked med Vesterbro. Det er vidunderligt og vemodigt på én og samme tid..

På Vesterbro blev jeg voksen. På Vesterbro er store mærkedage fejret, børn kommet til, den store kærlighed fundet og vidunderligt mange skønne stunder nydt. På Vesterbro har der også været svære tider og kriser. På Vesterbro har jeg levet et liv fuldt ud.

På Vesterbro købte jeg en lejlighed for næsten fjorten år siden. Den blev større i takt med familien voksede, fra først to, så til tre og sidst til fem + hund.

Men nu er jeg klar! Klar til et liv i et roligt kvarter - på et matrikel jeg kan kalde mit eget. Med græs og træer og havet fem minutter derfra. Jeg er klar til hus-liv :-)

Ja, dette er drømmen, der går i opfyldelse..

Kommentarer

 1. Det lyder rigtig dejligt :o)
  tillykke med det :o)

  SvarSlet
 2. Stort tillykke - jeg glæder mig til at se billeder fra den nye matrikel :)) hvor i landet skal i lande?

  SvarSlet
 3. Tillykke! Det bliver da fantastisk. Nyt og anderledes, men fantastisk!

  SvarSlet
 4. Stort tillykke- håber I bliver glade for den store beslutning :-)

  SvarSlet
 5. Tak for alle tillykke'erne :-) Vi lander ikke så langt væk i landet, fra hvor vi befinder os nu.. Vi har fundet drømmehuset i Kastrup :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. PS - det er tættere på Rasmilla Garn :-)

   Slet
 6. Tillykke med det nye kapitel i livets bog

  SvarSlet
 7. Hvor er det spændende. Tillykke! :-)

  SvarSlet
 8. Og tættere på skønvirke ;)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Hækle-fotos-spam eller hvordan hækleriet overtog den kreative tid

Jeg rydder lidt op i mine fotos.. og finder heri et mønster over min kreative rejse, der jo har været lidt mager, det sidste halvandet års tid. Og så finder jeg, at helt  mager har den heller ikke været. Jeg har ikke strikket (så meget), nej - men jeg har hæklet :-) Jeg var jo igang med det gigantiske projekt i vinter / forår 2015, der bestod af en ukuelig mængde af olde-firkanter. Kæmpe arbejde, meget garn, virkelig flot resultat. Så blev det lige vasket før det skulle tages i brug - og med vasken fik jeg flere huller i tæppet, end der var før vasken.. meget ærgerligt.. Reparerede på det dog og bruger det i dag som sengetæppe - i gæsteværelset. Det skal lige nævnes at det lå i skammekrogen et halvt års tid, før jeg fandt stoppenålen frem. Og som skulle jeg råde bod på miséren, så fortsatte hæklingen. Kan ikke rigtig helt gennemskue rækkefølgen, men jeg har produceret klude og håndklæder og endnu et tæppe. Og sat mig ind i bomuldsgarnets verden, jeg ellers hidtil har hold

Kunstig åndedræt

Meget tid er passeret med ganske lidt strik. En weekend blev sat af, for nogle uger siden, til at puste liv i garnet, og pindene gløder igen.. Og som for mange andre også, hænger mit strik sammen med min blog. . For det er her mit strik kan leve og ånde i processen før resultatet er endeligt. Mit sidste strik var Poncho Fall, som jeg elsker og bruger. Kort efter den blev færdig, strøg tanken om en anden variant forbi mig. Den fangede jeg for nyligt igen,  og har nu sat ideen på farve, form og teknik..

No-name-poncho

Jeg byder klart december velkommen :-) Og i år ser det foreløbigt ud til, at jeg har lidt mere styr på tingene end jeg havde sidste år .. Og ellers er jeg landet med et nyt design. Er dog bare ikke helt færdig med renskrivningen af opskriften - men derfor kan jeg vel godt vise den lidt frem :-) Oh jo - det blev en poncho - og jeg elsker den. Den er strikket i det nye garn Valmue fra Tante Grøn . Og det er så lækkert! Det fælder - jovist - men det gør absolut ingenting. Garnet er fantastisk at strikke op og herligt at iklæde sig (og dette er ikke et sponsoreret indlæg :-)) Jeg havde tre ønsker med denne poncho (som jeg endnu ikke har navngivet..): 1. Højhalset 2. Med struktur 3. Bevægelsesfrihed til armene Sidstnævnte er løst sådan her: Og det fungerer bare! Så lidt decemberkulde vil ikke skræmme mig - den kan bare komme an, når efterårsvarmen svinder!