Gå videre til hovedindholdet

Søndags-opgaver

Tiden drukner i arbejdsliv, istandsættelse og flytte-spekulationer.. Alligevel formår jeg at nyde nuet, når det er der. Som i går, hvor det lykkedes mig at redde en oprindelig vindueskarm og annullere 'truslen' om en ny :-) Når et hus skal gennemgå så meget istandsættelse og fornyelse, er det vigtigt at bevare det, der kan bevares. Mit hus er bygget i 1936. Og det må gerne anes :-)

Så træet genopstod under den genstridige belægning, der trægt overgav sig for hobbykniv og spartel.

I dag er der følgende opgaver: et hus, hvor alt skal gøres, en lejlighed, der bør rengøres, vasketøj i bunker, indkøbsliste, der gerne vil indfries, rod på loftet, flyttekasser i tusindtal, der skal placeres strategisk i lejligheden, så de kan fyldes uden at fylde (!), en liste, der skal laves, over alt det papir-praktiske, der skal fikses /huskes ved flytningen, en dreng der kommer hjem og skal 'nurses', et strikketøj, der lokker, et hækleprojekt, der jo skal gennemføres, og..
..Måske er det det. Nå nej, der er også aftensmaden, der skal laves..

Klokken er nu halv tolv, formiddag. Hvornår mon jeg er færdig?

Kommentarer

 1. Ih du godeste sikke et program du har. Jeg vil foreslå dig at gemme vasketøjet til i morgen, sætte drengen, der skal nusses til at pakke ting ned og ringe efter en pizza eller lignende til aftensmad.
  Måske kan der så blive tid til en hyggestund til sidst med strikke eller hækleprojektet og måske til at se en god film sammen med drengen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvilket fantastisk råd! Tak :-) Jeg vil lade mig kraftigt inspirere

   Slet
 2. Jeg bliver da helt træt bare af at læse listen! Flot vindueskarm I finder frem.

  SvarSlet
 3. Jeg er sikker på du når det der skal nås :)) hvis ikke, er der endnu en dag i morgen!
  God arbejdslyst!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo tak :-) Der er jo fem friske uger, før flyttebilen kommer :-)

   Slet
 4. Jeg blev helt forpustet.... Pas nu på dig.....

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Når en plagsom ryg ikke kan stå i vejen for éns vilje

Så - nu står de for døren. Feriedagene altså.. Og selv om ryggen lider stadig, så er glæden stor :-) For med feriedage følger: eget tempo, egne sager, gode sysler, dimsen rundt og strik. Og dejlige aftaler, ikke mindst. Og kun meget lidt pligter :-)

Og så har jeg jo fået en ny bedste ven: Kiropraktoren. Det har været (og vil fortsat nok også være) en pinefuld omgang, det bekendtskab. Men hun gør et eller andet, der trods alt giver mig håb om et liv efter denne plage..

Hun hiver og flår og får det til at sige knæk. Også steder, hvor man tænker det måske ikke skulle sige knæk.. Men det føles befriende. Det føles som vejen frem. Hun er så afgjort min nye bedste ven.


Lidt strik ad gangen..
Jeg strikker på Line Break.. Jeg er på maaange masker nu og jeg har kun en 60 cm pind.. Tænker lidt på om den vil briste? Jeg vil strikke forsigtigt og håbe på, at pinden er bæredygtig..
(Line Break havde jeg luret på et stykke tid, men det var Unikarinas helt vidunderlige udgave, der fik skubbet garnet p…

Hækle-fotos-spam eller hvordan hækleriet overtog den kreative tid

Jeg rydder lidt op i mine fotos.. og finder heri et mønster over min kreative rejse, der jo har været lidt mager, det sidste halvandet års tid. Og så finder jeg, at helt mager har den heller ikke været. Jeg har ikke strikket (så meget), nej - men jeg har hæklet :-)

Jeg var jo igang med det gigantiske projekt i vinter / forår 2015, der bestod af en ukuelig mængde af olde-firkanter. Kæmpe arbejde, meget garn, virkelig flot resultat.

Så blev det lige vasket før det skulle tages i brug - og med vasken fik jeg flere huller i tæppet, end der var før vasken.. meget ærgerligt..Reparerede på det dog og bruger det i dag som sengetæppe - i gæsteværelset. Det skal lige nævnes at det lå i skammekrogen et halvt års tid, før jeg fandt stoppenålen frem.

Og som skulle jeg råde bod på miséren, så fortsatte hæklingen. Kan ikke rigtig helt gennemskue rækkefølgen, men jeg har produceret klude og håndklæder og endnu et tæppe. Og sat mig ind i bomuldsgarnets verden, jeg ellers hidtil har holdt mig lidt fra…

Novembernoter på falderebet

I følge min blog er november en meget kort måned. Sådan ca 4 måske 5 indlæg kort..Har søgt lidt desperat efter fotograferbare elementer omkring mig i disse dage. Og det har klart inspireret mig. Sådan ud i tanker om at alt man lægger ud vel ikke behøver at være lige smukt? For det er jo smukke billeder man normalt ønsker at dele på sin blog. Og naturligvis da. Især når det er en strikke blog :-)Og udfordringen er så nu i disse novembernoter at fange noget i verden omkring mig, der ikke nødvendigvis har med strik at gøre. Og det er altså ikke lige smukt hele tiden. Mine muligheder?
En mørk forhave (ligesom i meget mørk forhave), en computerskærm, et kundemøde, en våd rygehave ved kontoret, en træt familie.. eller en selfie der er gavmild med de sorte render under øjnene.. nej, vel?Så det blev den våde have på min arbejdsplads..