Gå videre til hovedindholdet

Søndags-opgaver

Tiden drukner i arbejdsliv, istandsættelse og flytte-spekulationer.. Alligevel formår jeg at nyde nuet, når det er der. Som i går, hvor det lykkedes mig at redde en oprindelig vindueskarm og annullere 'truslen' om en ny :-) Når et hus skal gennemgå så meget istandsættelse og fornyelse, er det vigtigt at bevare det, der kan bevares. Mit hus er bygget i 1936. Og det må gerne anes :-)

Så træet genopstod under den genstridige belægning, der trægt overgav sig for hobbykniv og spartel.

I dag er der følgende opgaver: et hus, hvor alt skal gøres, en lejlighed, der bør rengøres, vasketøj i bunker, indkøbsliste, der gerne vil indfries, rod på loftet, flyttekasser i tusindtal, der skal placeres strategisk i lejligheden, så de kan fyldes uden at fylde (!), en liste, der skal laves, over alt det papir-praktiske, der skal fikses /huskes ved flytningen, en dreng der kommer hjem og skal 'nurses', et strikketøj, der lokker, et hækleprojekt, der jo skal gennemføres, og..
..Måske er det det. Nå nej, der er også aftensmaden, der skal laves..

Klokken er nu halv tolv, formiddag. Hvornår mon jeg er færdig?

Kommentarer

 1. Ih du godeste sikke et program du har. Jeg vil foreslå dig at gemme vasketøjet til i morgen, sætte drengen, der skal nusses til at pakke ting ned og ringe efter en pizza eller lignende til aftensmad.
  Måske kan der så blive tid til en hyggestund til sidst med strikke eller hækleprojektet og måske til at se en god film sammen med drengen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvilket fantastisk råd! Tak :-) Jeg vil lade mig kraftigt inspirere

   Slet
 2. Jeg bliver da helt træt bare af at læse listen! Flot vindueskarm I finder frem.

  SvarSlet
 3. Jeg er sikker på du når det der skal nås :)) hvis ikke, er der endnu en dag i morgen!
  God arbejdslyst!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo tak :-) Der er jo fem friske uger, før flyttebilen kommer :-)

   Slet
 4. Jeg blev helt forpustet.... Pas nu på dig.....

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Hækle-fotos-spam eller hvordan hækleriet overtog den kreative tid

Jeg rydder lidt op i mine fotos.. og finder heri et mønster over min kreative rejse, der jo har været lidt mager, det sidste halvandet års tid. Og så finder jeg, at helt  mager har den heller ikke været. Jeg har ikke strikket (så meget), nej - men jeg har hæklet :-) Jeg var jo igang med det gigantiske projekt i vinter / forår 2015, der bestod af en ukuelig mængde af olde-firkanter. Kæmpe arbejde, meget garn, virkelig flot resultat. Så blev det lige vasket før det skulle tages i brug - og med vasken fik jeg flere huller i tæppet, end der var før vasken.. meget ærgerligt.. Reparerede på det dog og bruger det i dag som sengetæppe - i gæsteværelset. Det skal lige nævnes at det lå i skammekrogen et halvt års tid, før jeg fandt stoppenålen frem. Og som skulle jeg råde bod på miséren, så fortsatte hæklingen. Kan ikke rigtig helt gennemskue rækkefølgen, men jeg har produceret klude og håndklæder og endnu et tæppe. Og sat mig ind i bomuldsgarnets verden, jeg ellers hidtil har hold

Kunstig åndedræt

Meget tid er passeret med ganske lidt strik. En weekend blev sat af, for nogle uger siden, til at puste liv i garnet, og pindene gløder igen.. Og som for mange andre også, hænger mit strik sammen med min blog. . For det er her mit strik kan leve og ånde i processen før resultatet er endeligt. Mit sidste strik var Poncho Fall, som jeg elsker og bruger. Kort efter den blev færdig, strøg tanken om en anden variant forbi mig. Den fangede jeg for nyligt igen,  og har nu sat ideen på farve, form og teknik..

No-name-poncho

Jeg byder klart december velkommen :-) Og i år ser det foreløbigt ud til, at jeg har lidt mere styr på tingene end jeg havde sidste år .. Og ellers er jeg landet med et nyt design. Er dog bare ikke helt færdig med renskrivningen af opskriften - men derfor kan jeg vel godt vise den lidt frem :-) Oh jo - det blev en poncho - og jeg elsker den. Den er strikket i det nye garn Valmue fra Tante Grøn . Og det er så lækkert! Det fælder - jovist - men det gør absolut ingenting. Garnet er fantastisk at strikke op og herligt at iklæde sig (og dette er ikke et sponsoreret indlæg :-)) Jeg havde tre ønsker med denne poncho (som jeg endnu ikke har navngivet..): 1. Højhalset 2. Med struktur 3. Bevægelsesfrihed til armene Sidstnævnte er løst sådan her: Og det fungerer bare! Så lidt decemberkulde vil ikke skræmme mig - den kan bare komme an, når efterårsvarmen svinder!