Sider

onsdag den 21. marts 2012

Lige i skabet

uuhhh.. jeg fik jo en af mine tavse drømme opfyldt i lørdags! Tavs, fordi jeg aldrig har sagt den højt. Drøm, fordi.. ja, det behøver jeg vist ikke at forklare :-) Se selv:


Skab til garn, med kig gennem glas :-) Hvilken fryd og herlighed! (I den kommende weekend vil jeg sortere lidt efter farve.. Garnet ligger nu kun efter garntype og -mærke :-)

Satte ved en tilfældig lidt ord på drømmen her i lørdags, og før jeg fik set mig om, havde ham den høje og stærke startet bilen :-) Så heldig har jeg lov at være. Og tidspunktet var vældig vel-valgt. For jeg havde brug for lidt forkælelse (og sådan et skab!! :-)

Line Break er færdig.. Jeg har gjort det lidt anderledes ifht opskriften: jeg HAR samlet de wrap'ede masker op :-) Det synes jeg altså er pænest.. Og så ved jeg godt, at det er meningen med de der lidt løbende maske-huller, men alligevel..Jeg synes egentlig det er lidt kedeligt.. Men garnet er fantastisk, det svøber sig perfekt om én, det grafiske look er fedt og jeg har det på hele tiden :-) Så.. det sidder vist lige i skabet alligevel..

9 kommentarer:

 1. Tillykke med dit garnskab. Såden et skulle enhver strikker have.

  Det ser smukt ud og man får faktisk brugt meget mere af sit lager når det er overskueligt.

  Dit sjal er utrolig smukt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - jeg har allerede flere gode idéer til småprojekter, der kan forvandle vidunderlig garn til lækre klæder :-) Og så er det bare guf for øjet, for sådan nogle fiber-fans som os :-)

   Slet
 2. Dejlig mand, skab, garn og sjal- what els to say... :-)samlede han det også for dig? hvor forkælet..

  SvarSlet
 3. Sikke et fantastisk skab. Jeg har netop pakket alt mit garn væk i skuffer, for at det ikke skulle samle støv. Men det er jo den perfekte løsning.

  Jeg ønsker dig rigtig mange og inspirerende timer med sortering - det er jo også den perfekte mulighed for at lave små "mood-boards", hvor du kan gå og lure på farvesammensætninger :-)

  kh
  tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ik? Og jeg glæder mig.
   Det kunne da være, at du skulle hive dit garn op af skufferne, så? Skabet kan erhverves ret så billigt i IKEA

   Slet
 4. Åhh hvor skønt, det er vel enhver strikkers drøm - at få garnet frem i lyset, det er dekorativt og inspirerende at kigge på.
  Hvor er det skønt med forstående mænd ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg elsker garn og forstående mænd :-) Hvem gør ikke det??

   Slet
 5. SKØNT!!! Du har da helt klart fortjent det, og det mente han jo altså også. Garn er nu også så frygtelig dekorativt, så skabet er jo ren kunst ;)

  SvarSlet