Gå videre til hovedindholdet

Mohair og luksus

Rigtig mange har været i Netto og købe Mere Feminin Strik. Langt de fleste af dem, har valgt at strikke Cecilia i farven som opskriften byder. En pæn stor del af dem har været i Sommerfuglen for at købe garnet... Derfor var der ikke noget tilbage, da min vej svingede forbi i går :-)

Det gjorde ikke så meget - for så købte jeg bare nogen andre ting, og fór så rask videre ud i byen. For mohair til Cecilia skulle jeg have indkøbt til weekenden.. Og det fik jeg :-)


Farven er perfekt! Og bedre end Nude fra Permin, som jeg synes er lige lovlig rosa (dén fra opskriften). Garnet blev shoppet hos Strikkeboden i Fiolstræde.

Projektet kræver en del maskemarkører, så jeg måtte supplere min beholdning (igen igen).. Denne gang fik jeg produceret i lidt tøse-farver, både fordi de er lækre og fordi det var en god dag at gøre dét på.


(Faktisk kammede min aften lidt over med perler-i-kæder-produktion.. men det er en helt anden snak..)

Jeg fik min dag i går..
..præcis som jeg ønskede den :-) Med systemet godt tanket op med piller og et smut forbi kiropraktoren, var jeg mere end klar til frokost på Europa, i fantastisk selskab med min sister sister. Og hvilken herlig eftermiddag vi fik.. Vi gør det for lidt (ikke det med at ses - men dét med at mødes i byen) - så der er faldet gensidige løfter om, at vi fremover må gøre det oftere.

Det er jo altså noget andet, end når vi er sammen omgivet af mænd, hunde og børn, og når vi selv skal fikse lækkerierne fra egne køkkener.

At mødes til frokost i byen og snakke og shoppe og drøfte modetøj, sammen med sin biologiske og sjælemæssige halvpart, uden forstyrrelser og afbrydelser.. Det er luksus!


Kommentarer

 1. Det ser ualmindeligt lovende ud....
  Fede maskemarkører! Der er sådan lidt perlekæde-elegance over dem.
  Men tænk, at Netto kunne tømme Sommerfuglen for mohair....

  SvarSlet
 2. Det lyder som en skøn bytur - søstre er noget ganske, ganske særligt!
  Godt du fik dit garn - og vel allerbedst at du kan komme omkring og lave andet end at have ondt i ryggen. Stort tillykke med det.

  SvarSlet
 3. @Christunte: Ja, at tænke sig :-) Jeg tror ikke de er kede af det, derinde hos Sommerfuglen :-) Og tak for ros til maskemarkørerne. Og ja, de er lidt perle-kæde-lirede :-)

  @Kirsten: Ja, søstre.. Jeg ved ikke, hvor jeg ville være uden min! Vi er tæt tæt forbundne og den vigtigste familie for hinanden.. Og så griner vi kæmpe-godt sammen :-)

  SvarSlet
 4. Godt at høre du er kommet på benene igen :)
  Jeg sad så sent som i dag og tænkte om jeg skulle igang med en Cecilia som næste projekt - jeg får se.
  Det er en smuk farve du har valgt og jeg tror den er rigtig sjov at strikke, så det kan kun blive godt.
  Rigtig god weekend :))

  SvarSlet
 5. Garnet til din kommende Cecilie ser super lækkert og blødt ud og med dine nye maskemarkører bliver det da det vildeste luksus-strik :-D Lyder om en super tur med søster ;o)
  Kh Karen

  SvarSlet
 6. Ja - det er luksus-strik, på alle måder :-) Farver og perler er en ren nydelse og der er masser af mønster /lace og udfordringer! Lige som jeg elsker det :-)

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Når en plagsom ryg ikke kan stå i vejen for éns vilje

Så - nu står de for døren. Feriedagene altså.. Og selv om ryggen lider stadig, så er glæden stor :-) For med feriedage følger: eget tempo, egne sager, gode sysler, dimsen rundt og strik. Og dejlige aftaler, ikke mindst. Og kun meget lidt pligter :-)

Og så har jeg jo fået en ny bedste ven: Kiropraktoren. Det har været (og vil fortsat nok også være) en pinefuld omgang, det bekendtskab. Men hun gør et eller andet, der trods alt giver mig håb om et liv efter denne plage..

Hun hiver og flår og får det til at sige knæk. Også steder, hvor man tænker det måske ikke skulle sige knæk.. Men det føles befriende. Det føles som vejen frem. Hun er så afgjort min nye bedste ven.


Lidt strik ad gangen..
Jeg strikker på Line Break.. Jeg er på maaange masker nu og jeg har kun en 60 cm pind.. Tænker lidt på om den vil briste? Jeg vil strikke forsigtigt og håbe på, at pinden er bæredygtig..
(Line Break havde jeg luret på et stykke tid, men det var Unikarinas helt vidunderlige udgave, der fik skubbet garnet p…

Hækle-fotos-spam eller hvordan hækleriet overtog den kreative tid

Jeg rydder lidt op i mine fotos.. og finder heri et mønster over min kreative rejse, der jo har været lidt mager, det sidste halvandet års tid. Og så finder jeg, at helt mager har den heller ikke været. Jeg har ikke strikket (så meget), nej - men jeg har hæklet :-)

Jeg var jo igang med det gigantiske projekt i vinter / forår 2015, der bestod af en ukuelig mængde af olde-firkanter. Kæmpe arbejde, meget garn, virkelig flot resultat.

Så blev det lige vasket før det skulle tages i brug - og med vasken fik jeg flere huller i tæppet, end der var før vasken.. meget ærgerligt..Reparerede på det dog og bruger det i dag som sengetæppe - i gæsteværelset. Det skal lige nævnes at det lå i skammekrogen et halvt års tid, før jeg fandt stoppenålen frem.

Og som skulle jeg råde bod på miséren, så fortsatte hæklingen. Kan ikke rigtig helt gennemskue rækkefølgen, men jeg har produceret klude og håndklæder og endnu et tæppe. Og sat mig ind i bomuldsgarnets verden, jeg ellers hidtil har holdt mig lidt fra…

Novembernoter på falderebet

I følge min blog er november en meget kort måned. Sådan ca 4 måske 5 indlæg kort..Har søgt lidt desperat efter fotograferbare elementer omkring mig i disse dage. Og det har klart inspireret mig. Sådan ud i tanker om at alt man lægger ud vel ikke behøver at være lige smukt? For det er jo smukke billeder man normalt ønsker at dele på sin blog. Og naturligvis da. Især når det er en strikke blog :-)Og udfordringen er så nu i disse novembernoter at fange noget i verden omkring mig, der ikke nødvendigvis har med strik at gøre. Og det er altså ikke lige smukt hele tiden. Mine muligheder?
En mørk forhave (ligesom i meget mørk forhave), en computerskærm, et kundemøde, en våd rygehave ved kontoret, en træt familie.. eller en selfie der er gavmild med de sorte render under øjnene.. nej, vel?Så det blev den våde have på min arbejdsplads..