Gå videre til hovedindholdet

Lige i skabet

uuhhh.. jeg fik jo en af mine tavse drømme opfyldt i lørdags! Tavs, fordi jeg aldrig har sagt den højt. Drøm, fordi.. ja, det behøver jeg vist ikke at forklare :-) Se selv:


Skab til garn, med kig gennem glas :-) Hvilken fryd og herlighed! (I den kommende weekend vil jeg sortere lidt efter farve.. Garnet ligger nu kun efter garntype og -mærke :-)

Satte ved en tilfældig lidt ord på drømmen her i lørdags, og før jeg fik set mig om, havde ham den høje og stærke startet bilen :-) Så heldig har jeg lov at være. Og tidspunktet var vældig vel-valgt. For jeg havde brug for lidt forkælelse (og sådan et skab!! :-)

Line Break er færdig.. Jeg har gjort det lidt anderledes ifht opskriften: jeg HAR samlet de wrap'ede masker op :-) Det synes jeg altså er pænest.. Og så ved jeg godt, at det er meningen med de der lidt løbende maske-huller, men alligevel..Jeg synes egentlig det er lidt kedeligt.. Men garnet er fantastisk, det svøber sig perfekt om én, det grafiske look er fedt og jeg har det på hele tiden :-) Så.. det sidder vist lige i skabet alligevel..

Kommentarer

 1. Tillykke med dit garnskab. Såden et skulle enhver strikker have.

  Det ser smukt ud og man får faktisk brugt meget mere af sit lager når det er overskueligt.

  Dit sjal er utrolig smukt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - jeg har allerede flere gode idéer til småprojekter, der kan forvandle vidunderlig garn til lækre klæder :-) Og så er det bare guf for øjet, for sådan nogle fiber-fans som os :-)

   Slet
 2. Dejlig mand, skab, garn og sjal- what els to say... :-)samlede han det også for dig? hvor forkælet..

  SvarSlet
 3. Sikke et fantastisk skab. Jeg har netop pakket alt mit garn væk i skuffer, for at det ikke skulle samle støv. Men det er jo den perfekte løsning.

  Jeg ønsker dig rigtig mange og inspirerende timer med sortering - det er jo også den perfekte mulighed for at lave små "mood-boards", hvor du kan gå og lure på farvesammensætninger :-)

  kh
  tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ik? Og jeg glæder mig.
   Det kunne da være, at du skulle hive dit garn op af skufferne, så? Skabet kan erhverves ret så billigt i IKEA

   Slet
 4. Åhh hvor skønt, det er vel enhver strikkers drøm - at få garnet frem i lyset, det er dekorativt og inspirerende at kigge på.
  Hvor er det skønt med forstående mænd ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg elsker garn og forstående mænd :-) Hvem gør ikke det??

   Slet
 5. SKØNT!!! Du har da helt klart fortjent det, og det mente han jo altså også. Garn er nu også så frygtelig dekorativt, så skabet er jo ren kunst ;)

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Når en plagsom ryg ikke kan stå i vejen for éns vilje

Så - nu står de for døren. Feriedagene altså.. Og selv om ryggen lider stadig, så er glæden stor :-) For med feriedage følger: eget tempo, egne sager, gode sysler, dimsen rundt og strik. Og dejlige aftaler, ikke mindst. Og kun meget lidt pligter :-)

Og så har jeg jo fået en ny bedste ven: Kiropraktoren. Det har været (og vil fortsat nok også være) en pinefuld omgang, det bekendtskab. Men hun gør et eller andet, der trods alt giver mig håb om et liv efter denne plage..

Hun hiver og flår og får det til at sige knæk. Også steder, hvor man tænker det måske ikke skulle sige knæk.. Men det føles befriende. Det føles som vejen frem. Hun er så afgjort min nye bedste ven.


Lidt strik ad gangen..
Jeg strikker på Line Break.. Jeg er på maaange masker nu og jeg har kun en 60 cm pind.. Tænker lidt på om den vil briste? Jeg vil strikke forsigtigt og håbe på, at pinden er bæredygtig..
(Line Break havde jeg luret på et stykke tid, men det var Unikarinas helt vidunderlige udgave, der fik skubbet garnet p…

Hækle-fotos-spam eller hvordan hækleriet overtog den kreative tid

Jeg rydder lidt op i mine fotos.. og finder heri et mønster over min kreative rejse, der jo har været lidt mager, det sidste halvandet års tid. Og så finder jeg, at helt mager har den heller ikke været. Jeg har ikke strikket (så meget), nej - men jeg har hæklet :-)

Jeg var jo igang med det gigantiske projekt i vinter / forår 2015, der bestod af en ukuelig mængde af olde-firkanter. Kæmpe arbejde, meget garn, virkelig flot resultat.

Så blev det lige vasket før det skulle tages i brug - og med vasken fik jeg flere huller i tæppet, end der var før vasken.. meget ærgerligt..Reparerede på det dog og bruger det i dag som sengetæppe - i gæsteværelset. Det skal lige nævnes at det lå i skammekrogen et halvt års tid, før jeg fandt stoppenålen frem.

Og som skulle jeg råde bod på miséren, så fortsatte hæklingen. Kan ikke rigtig helt gennemskue rækkefølgen, men jeg har produceret klude og håndklæder og endnu et tæppe. Og sat mig ind i bomuldsgarnets verden, jeg ellers hidtil har holdt mig lidt fra…

Novembernoter på falderebet

I følge min blog er november en meget kort måned. Sådan ca 4 måske 5 indlæg kort..Har søgt lidt desperat efter fotograferbare elementer omkring mig i disse dage. Og det har klart inspireret mig. Sådan ud i tanker om at alt man lægger ud vel ikke behøver at være lige smukt? For det er jo smukke billeder man normalt ønsker at dele på sin blog. Og naturligvis da. Især når det er en strikke blog :-)Og udfordringen er så nu i disse novembernoter at fange noget i verden omkring mig, der ikke nødvendigvis har med strik at gøre. Og det er altså ikke lige smukt hele tiden. Mine muligheder?
En mørk forhave (ligesom i meget mørk forhave), en computerskærm, et kundemøde, en våd rygehave ved kontoret, en træt familie.. eller en selfie der er gavmild med de sorte render under øjnene.. nej, vel?Så det blev den våde have på min arbejdsplads..