Gå videre til hovedindholdet

En tidlig start

Én af weekendens dage starter altid tidligt for mig. Jeg nyder det, for det jeg får med, er et stille 'hus', kaffe og avis i ro og mag, og selvfølgelig strikketid :-)

Dagen i dag startede tidligt. Og det er som altid Elvis, der får det til at ske..


Elvis er hunden og som hunde er flest, vil han meget gerne en tur ud i den friske luft, lidt tidligt på dagen. At han så går i seng igen, så snart vi er tilbage fra morgenturen - det er en anden sag! Han inkasserer sin sædvanlige nu-har-vi-gået-tur-godbid, strækker sig og melder ud, at han da lige trænger til en lur. Og så går han ind og ligger sig.

Jeg sidder tilbage og er blevet både vågen og frisk og klar til at tage hul på en morgen, med alt det jeg godt kan li..

I dag startede den kvart over syv. Og indtil nu har jeg nydt to kopper kaffe, læst tre artikler og strikket en pang!-orange stribe til Milles Striber :-) Alt i mens Elvis og ham den store og stærke sagte snorker i den anden ende af lejligheden..

Elvis er en dejlig hund.. Han er en Chorkie - en blanding af Chihuahua og Yorkshire Terrier. Han er stille, lettere lad, umådelig kærlighedsyg og følger helst én på gaden uden snor. Han er en mild dreng..

Men også lidt speciel. Fx:
Hver aften uden undtagelse, bliver han på én gang forundret og lettere fornærmet over, at der ikke dækkes op til ham ved middagsbordet.
Han er lettere træt af, at han skal indtage sin mad fra en skål på gulvet og uden bestik.
Han lader typisk som om han endnu ikke har fået sin godbid efter gåtur - indtil én til i familien forbarmer sig og stikker ham en godbid (mere).
Han ryger cigaretter i smug og nægter det hårdnakket, når vi konfronterer ham med det.
Han er lidt skuffet over, at han som det eneste barn i familien, endnu ikke har fået en mobiltelefon.
..og listen er meget længere..

Det er ikke så mærkeligt, at vi alle elsker ham.

Kommentarer

 1. :-D
  Små børn er også ret sjove på det punkt. De står så forfærdeligt tidligt op, at de allerede skal have en lur kl. 7.30, f.eks. Og så tænker man "så sov dog lidt længere....."
  Elvis lyder som en skøn hund!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe :-) Ja - dér har jeg været :-)

   Slet
 2. Det er skønt m de dyr, som de viser personlighed. Smugryger han når i er på arbejde.... jamen altid noget at han ikke konkurrerer med dig om strikkepindende...

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Når en plagsom ryg ikke kan stå i vejen for éns vilje

Så - nu står de for døren. Feriedagene altså.. Og selv om ryggen lider stadig, så er glæden stor :-) For med feriedage følger: eget tempo, egne sager, gode sysler, dimsen rundt og strik. Og dejlige aftaler, ikke mindst. Og kun meget lidt pligter :-)

Og så har jeg jo fået en ny bedste ven: Kiropraktoren. Det har været (og vil fortsat nok også være) en pinefuld omgang, det bekendtskab. Men hun gør et eller andet, der trods alt giver mig håb om et liv efter denne plage..

Hun hiver og flår og får det til at sige knæk. Også steder, hvor man tænker det måske ikke skulle sige knæk.. Men det føles befriende. Det føles som vejen frem. Hun er så afgjort min nye bedste ven.


Lidt strik ad gangen..
Jeg strikker på Line Break.. Jeg er på maaange masker nu og jeg har kun en 60 cm pind.. Tænker lidt på om den vil briste? Jeg vil strikke forsigtigt og håbe på, at pinden er bæredygtig..
(Line Break havde jeg luret på et stykke tid, men det var Unikarinas helt vidunderlige udgave, der fik skubbet garnet p…

Hækle-fotos-spam eller hvordan hækleriet overtog den kreative tid

Jeg rydder lidt op i mine fotos.. og finder heri et mønster over min kreative rejse, der jo har været lidt mager, det sidste halvandet års tid. Og så finder jeg, at helt mager har den heller ikke været. Jeg har ikke strikket (så meget), nej - men jeg har hæklet :-)

Jeg var jo igang med det gigantiske projekt i vinter / forår 2015, der bestod af en ukuelig mængde af olde-firkanter. Kæmpe arbejde, meget garn, virkelig flot resultat.

Så blev det lige vasket før det skulle tages i brug - og med vasken fik jeg flere huller i tæppet, end der var før vasken.. meget ærgerligt..Reparerede på det dog og bruger det i dag som sengetæppe - i gæsteværelset. Det skal lige nævnes at det lå i skammekrogen et halvt års tid, før jeg fandt stoppenålen frem.

Og som skulle jeg råde bod på miséren, så fortsatte hæklingen. Kan ikke rigtig helt gennemskue rækkefølgen, men jeg har produceret klude og håndklæder og endnu et tæppe. Og sat mig ind i bomuldsgarnets verden, jeg ellers hidtil har holdt mig lidt fra…

Novembernoter på falderebet

I følge min blog er november en meget kort måned. Sådan ca 4 måske 5 indlæg kort..Har søgt lidt desperat efter fotograferbare elementer omkring mig i disse dage. Og det har klart inspireret mig. Sådan ud i tanker om at alt man lægger ud vel ikke behøver at være lige smukt? For det er jo smukke billeder man normalt ønsker at dele på sin blog. Og naturligvis da. Især når det er en strikke blog :-)Og udfordringen er så nu i disse novembernoter at fange noget i verden omkring mig, der ikke nødvendigvis har med strik at gøre. Og det er altså ikke lige smukt hele tiden. Mine muligheder?
En mørk forhave (ligesom i meget mørk forhave), en computerskærm, et kundemøde, en våd rygehave ved kontoret, en træt familie.. eller en selfie der er gavmild med de sorte render under øjnene.. nej, vel?Så det blev den våde have på min arbejdsplads..