Gå videre til hovedindholdet

Når en plagsom ryg ikke kan stå i vejen for éns vilje

Så - nu står de for døren. Feriedagene altså.. Og selv om ryggen lider stadig, så er glæden stor :-) For med feriedage følger: eget tempo, egne sager, gode sysler, dimsen rundt og strik. Og dejlige aftaler, ikke mindst. Og kun meget lidt pligter :-)

Og så har jeg jo fået en ny bedste ven: Kiropraktoren. Det har været (og vil fortsat nok også være) en pinefuld omgang, det bekendtskab. Men hun gør et eller andet, der trods alt giver mig håb om et liv efter denne plage..

Hun hiver og flår og får det til at sige knæk. Også steder, hvor man tænker det måske ikke skulle sige knæk.. Men det føles befriende. Det føles som vejen frem. Hun er så afgjort min nye bedste ven.


Lidt strik ad gangen..
Jeg strikker på Line Break.. Jeg er på maaange masker nu og jeg har kun en 60 cm pind.. Tænker lidt på om den vil briste? Jeg vil strikke forsigtigt og håbe på, at pinden er bæredygtig..
(Line Break havde jeg luret på et stykke tid, men det var Unikarinas helt vidunderlige udgave, der fik skubbet garnet på pindene!)

Og så vil jeg meget gerne strikke Cecilia (Ravelry-link) af Lene Holme Samsøe nu! Har sukket efter den model, siden bogen udkom.
(Er ret vild med ThisLazaLady's udgave af Cecilia og også med Lykkefantens..)

Har aldrig fået bogen shoppet - men så ville skæbnen, at ham den store og stærke bar den hjem til mig i søndags, fra supermarked med netto-pris :-) Så heldig har man lov at være!

Så lur mig om ikke jeg finder vej forbi Sommerfuglen, til lidt mohair-shopping på torsdag, når den står på frokost-i-byen-med-den-dejligste-søster?

En plagsom ryg skal ikke holde mig fra alt, hvad der er godt, vel?

Kommentarer

 1. åh dog, jeg håber, din ryg snart bliver bedre igen, for det er slemt, når sådan en værker.
  Men nej, du har ret, en dum ryg skal ikke afholde dig fra alt det spændende strikketøj ;)

  SvarSlet
 2. Sjalet er lige kommet på min to do liste. Hvor er det lækkert...
  Jeg kan læse at du bruger strikkepinde og ikke rundpind at strikke med.. Hvis jeg var dig, ville jeg straks kyle samtlige strikkepinde ud og ALTID bruge rundpinde. Det skåner både arme, skulder og ryg.
  Bare et godt råd!

  SvarSlet
 3. @Ulla - jeg mener altid rundpind, når jeg siger strikkepind :-) Det er det eneste jeg har (bortset fra selvfølgelig strømpepinde..)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så er jeg mere rolig Rikke;0)
   God weekend. Kh

   Slet
 4. Hello, I ωish for to subscribe fοr this blog to gеt newest uρdateѕ, thus where сan i ԁο іt please asѕіst.
  My web site > how to buy twitter followers

  SvarSlet
 5. Hi all, here every one is sharing these kinds of know-how,
  therefore it's fastidious to read this website, and I used to pay a visit this blog all the time.

  Also visit my web site - how to get pregnant

  SvarSlet
 6. HEj Rikke,
  Jeg har også købt bogen i netto, men i min bog mangler der beskrivelse på omg. 55. Hvis du har den, vil du så være sød at skrive den til mig?
  Jeg er nået så langt, og nu sidder jeg fast :-(
  min mail er sorensen.randi@gmail.com
  Mange hilsner
  Randi

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

No-name-poncho

Jeg byder klart december velkommen :-) Og i år ser det foreløbigt ud til, at jeg har lidt mere styr på tingene end jeg havde sidste år .. Og ellers er jeg landet med et nyt design. Er dog bare ikke helt færdig med renskrivningen af opskriften - men derfor kan jeg vel godt vise den lidt frem :-) Oh jo - det blev en poncho - og jeg elsker den. Den er strikket i det nye garn Valmue fra Tante Grøn . Og det er så lækkert! Det fælder - jovist - men det gør absolut ingenting. Garnet er fantastisk at strikke op og herligt at iklæde sig (og dette er ikke et sponsoreret indlæg :-)) Jeg havde tre ønsker med denne poncho (som jeg endnu ikke har navngivet..): 1. Højhalset 2. Med struktur 3. Bevægelsesfrihed til armene Sidstnævnte er løst sådan her: Og det fungerer bare! Så lidt decemberkulde vil ikke skræmme mig - den kan bare komme an, når efterårsvarmen svinder!

Hækle-fotos-spam eller hvordan hækleriet overtog den kreative tid

Jeg rydder lidt op i mine fotos.. og finder heri et mønster over min kreative rejse, der jo har været lidt mager, det sidste halvandet års tid. Og så finder jeg, at helt  mager har den heller ikke været. Jeg har ikke strikket (så meget), nej - men jeg har hæklet :-) Jeg var jo igang med det gigantiske projekt i vinter / forår 2015, der bestod af en ukuelig mængde af olde-firkanter. Kæmpe arbejde, meget garn, virkelig flot resultat. Så blev det lige vasket før det skulle tages i brug - og med vasken fik jeg flere huller i tæppet, end der var før vasken.. meget ærgerligt.. Reparerede på det dog og bruger det i dag som sengetæppe - i gæsteværelset. Det skal lige nævnes at det lå i skammekrogen et halvt års tid, før jeg fandt stoppenålen frem. Og som skulle jeg råde bod på miséren, så fortsatte hæklingen. Kan ikke rigtig helt gennemskue rækkefølgen, men jeg har produceret klude og håndklæder og endnu et tæppe. Og sat mig ind i bomuldsgarnets verden, jeg ellers hidtil har hold

Novembernoter på falderebet

I følge min blog er november en meget kort måned. Sådan ca 4 måske 5 indlæg kort.. Har søgt lidt desperat efter fotograferbare elementer omkring mig i disse dage. Og det har klart inspireret mig. Sådan ud i tanker om at alt man lægger ud vel ikke behøver at være lige smukt? For det er jo smukke billeder man normalt ønsker at dele på sin blog. Og naturligvis da. Især når det er en strikke blog :-) Og udfordringen er så nu i disse novembernoter at fange noget i verden omkring mig, der ikke nødvendigvis har med strik at gøre. Og det er altså ikke lige smukt hele tiden. Mine muligheder? En mørk forhave (ligesom i meget mørk forhave), en computerskærm, et kundemøde, en våd rygehave ved kontoret, en træt familie.. eller en selfie der er gavmild med de sorte render under øjnene.. nej, vel? Så det blev den våde have på min arbejdsplads..