Gå videre til hovedindholdet

Når en plagsom ryg ikke kan stå i vejen for éns vilje

Så - nu står de for døren. Feriedagene altså.. Og selv om ryggen lider stadig, så er glæden stor :-) For med feriedage følger: eget tempo, egne sager, gode sysler, dimsen rundt og strik. Og dejlige aftaler, ikke mindst. Og kun meget lidt pligter :-)

Og så har jeg jo fået en ny bedste ven: Kiropraktoren. Det har været (og vil fortsat nok også være) en pinefuld omgang, det bekendtskab. Men hun gør et eller andet, der trods alt giver mig håb om et liv efter denne plage..

Hun hiver og flår og får det til at sige knæk. Også steder, hvor man tænker det måske ikke skulle sige knæk.. Men det føles befriende. Det føles som vejen frem. Hun er så afgjort min nye bedste ven.


Lidt strik ad gangen..
Jeg strikker på Line Break.. Jeg er på maaange masker nu og jeg har kun en 60 cm pind.. Tænker lidt på om den vil briste? Jeg vil strikke forsigtigt og håbe på, at pinden er bæredygtig..
(Line Break havde jeg luret på et stykke tid, men det var Unikarinas helt vidunderlige udgave, der fik skubbet garnet på pindene!)

Og så vil jeg meget gerne strikke Cecilia (Ravelry-link) af Lene Holme Samsøe nu! Har sukket efter den model, siden bogen udkom.
(Er ret vild med ThisLazaLady's udgave af Cecilia og også med Lykkefantens..)

Har aldrig fået bogen shoppet - men så ville skæbnen, at ham den store og stærke bar den hjem til mig i søndags, fra supermarked med netto-pris :-) Så heldig har man lov at være!

Så lur mig om ikke jeg finder vej forbi Sommerfuglen, til lidt mohair-shopping på torsdag, når den står på frokost-i-byen-med-den-dejligste-søster?

En plagsom ryg skal ikke holde mig fra alt, hvad der er godt, vel?

Kommentarer

  1. åh dog, jeg håber, din ryg snart bliver bedre igen, for det er slemt, når sådan en værker.
    Men nej, du har ret, en dum ryg skal ikke afholde dig fra alt det spændende strikketøj ;)

    SvarSlet
  2. Sjalet er lige kommet på min to do liste. Hvor er det lækkert...
    Jeg kan læse at du bruger strikkepinde og ikke rundpind at strikke med.. Hvis jeg var dig, ville jeg straks kyle samtlige strikkepinde ud og ALTID bruge rundpinde. Det skåner både arme, skulder og ryg.
    Bare et godt råd!

    SvarSlet
  3. @Ulla - jeg mener altid rundpind, når jeg siger strikkepind :-) Det er det eneste jeg har (bortset fra selvfølgelig strømpepinde..)

    SvarSlet
    Svar
    1. Så er jeg mere rolig Rikke;0)
      God weekend. Kh

      Slet
  4. Hello, I ωish for to subscribe fοr this blog to gеt newest uρdateѕ, thus where сan i ԁο іt please asѕіst.
    My web site > how to buy twitter followers

    SvarSlet
  5. Hi all, here every one is sharing these kinds of know-how,
    therefore it's fastidious to read this website, and I used to pay a visit this blog all the time.

    Also visit my web site - how to get pregnant

    SvarSlet
  6. HEj Rikke,
    Jeg har også købt bogen i netto, men i min bog mangler der beskrivelse på omg. 55. Hvis du har den, vil du så være sød at skrive den til mig?
    Jeg er nået så langt, og nu sidder jeg fast :-(
    min mail er sorensen.randi@gmail.com
    Mange hilsner
    Randi

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Bagsiden

Efter at have læst Signest indlæg forleden, tænkte jeg over det der med bagsiden af strik.. For jeg har nemlig også fået at vide, at når der strikkes fler-farve-strik, så skal bagsiden være lige så smuk som forsiden. Jeg har fået det fortalt at min norske svigermor, der jo som norsk kvinde har haft pinde, uld og fler-farve-strik mellem fingrene fra barnsben. Mindste-manden  har fået en ny gense fra hans norske sted-farmor (og denne er selvfølgelig også et mesterværk!). Og den har hængt på ham siden han fik den i julen :-) Og også på denne ser jeg jo tydeligt svigermors ord i praksis: Her er ikke tale om hæftede eller snoede tråde på bagsiden! Her er tale om tråde, der lægger sig perfekt i arbejdet :-) Hun er simpelthen en mester :-) Jeg forsøger selv at efterleve 'reglen'. Men jeg er mange år bagud, i forhold til at nå ovenstående standard.. Til gengæld har jeg lagt mærke til, at der i de norske mønstre sjældent er mange masker mellem farveskiftene og det er jo

Poncho Sweater - Gray Designs

Jeg kom i mål med min Poncho Sweater! Og jeg elsker den. Dens lethed, blødhed og rummelighed. Og at det lykkedes, at skabe en poncho, hvor armene kan bevæge sig - og stadig holdes varme.. Den er strikket i én tråd Rasmilla Luksusgarn og én tråd Mohair på pind 5. Begge garner, som det synes, er Mørk Grå. Den er nem at strikke, der er bare mange masker, der skal strikkes :-) Den strikkede model på billederne her er i str. S, og den målet 60 cm midt for (ja,og midt bag også). Man kan løfte sine arme mere end til vandret, før ponchoen løftes forneden :-) Jeg forventer at få skrevet opskriften ren - og hermed også lave en str. M og L - indenfor ikke alt for længe.

Hyldest til hjorten

Fik reddet advents-hyggen med et effektivt butiksbesøg i formiddags. Og på et split-sekund var adventskrans, clementiner og figen-guf på bordet. Kom an jul! For jeg har lister at arbejde med og intet kan slå mig ud. Vi når det! Vi hylder hjorten i år (og elgen!). Og det er sort og hvid og sølv... for nu, altså og kun på adventskransen! For så snart jeg får jule-kasserne ned fra loftet, trænger alle de smukke farver sig på. Og de skal pryde og glimte i mine vinduer, som kugler og prismer og kræmmerhuse. Jeg har fået et særligt forhold til hjorte, siden i sommers. Da fik vi nemlig My til familien. Og hun ligner i langt højere grad en dværghjort end en dværg-pincher! Døm selv: Og hun er naturligvis i hjemmestrik - blød dejlig uld, til en temmelig kuldskær dværghjort. Det passer godt sammen :-) (Hun har den altså kun på udenfor :-) Glædelig dejlig 1. søndag i advent til alle jer i blogland.