Sider

søndag den 18. marts 2012

Mohair'y

Har holdt mig langt væk fra mohair-garn, siden jeg i begyndelsen af mit strikkeliv, strikkede Trylletrøjen fra Sommerfuglen i mohair. Syntes det var besværligt og alt for behåret!

Men intet andet garn kan erstatte mohair-effekten :-) Så med Cecilia måtte jeg til det! Og det er mohair'y i en grad! Men til gengæld synes jeg det er ok, denne gang..

Er nået et stykke vej og nyder hver en pind på cirklen, der langsomt breder sig i omkreds. Dette er et godt strikketøj :-)

Er kun punktvis optaget af mit strikkeliv i disse dage.. Der er så meget action i mit liv for tiden, at jeg på den ene side er forhindret i total fordybelse, men på den anden side behøver det mere end nogensinde.. Strikkelivet er mit helle. Det er her, der ingen bekymringer er, men glæder, kreativitet og fornøjelser er der masser af. Kan strikke-livet bruges som en flugt fra virkelig-livet?

Er optaget af familie-livet. Og det er nødvendigt. Og da familien er det vigtigste for mig, er det også godt.
Det, altså familie-livet, gør krav på mig i en høj grad og udfordrer mine kræfter og mine følelser. Der er meget der skal arbejdes med. I relationerne og indeni mig.

Derfor er der kun glimtvis strikke-liv. Glimt, der oplader mig til alt det nødvendige og vigtige. For jeg skal oplades.. Jeg var ikke forberedt på det, der kræves af mig nu. Jeg var ikke forberedt på alt det en teenager kan vække og sætte i gang. Jeg var ikke forberedt - og må nu lære og håndtere og fatte, med ét skridt ad gangen og et bange og bankende hjerte..

 


6 kommentarer:

 1. Det lyder, som om du rigtig har fået din sag for -og det får man vist uundgåeligt med teenage-børn, har jeg ladet mig fortælle.
  Godt at du har dine helle'r ikke mindst et strikke-helle. Jeg tror, det er verdens bedste opladningsmekanisme at have et godt strikketøj.

  SvarSlet
 2. Vi har lige fået en teenager dreng i huset, indtil videre går det meget godt :-)
  Cecilia bliver bare så skøn, er meget glad for min.
  God søndag.

  SvarSlet
 3. @Kirsten: Ja - strikketøj er guld værd :-)
  @Strikkefuglen: Måske der er grader af udfordringer ved at have en teen i huset :-)

  SvarSlet
 4. Den ser vildt lækker ud, din trøje!
  Håber, I kommer godt igennem teenageren. Hvis han kan få jer helt ud på overdrevet, har han det nok ikke helt nemt selv. Håber, I alle kommer helskindet igennem!

  SvarSlet
 5. For pokker altså, hvor skal forældre meget igennem - mon der er en mening for enden?? Jeg er sikker på at det nok skal lysne på toppen af Bakken :)
  Godt du har dine heller der samtidig vokser sig smukt!

  SvarSlet
 6. @Christunte: Du har ret..

  SvarSlet