Sider

fredag den 9. marts 2012

Mohair og luksus

Rigtig mange har været i Netto og købe Mere Feminin Strik. Langt de fleste af dem, har valgt at strikke Cecilia i farven som opskriften byder. En pæn stor del af dem har været i Sommerfuglen for at købe garnet... Derfor var der ikke noget tilbage, da min vej svingede forbi i går :-)

Det gjorde ikke så meget - for så købte jeg bare nogen andre ting, og fór så rask videre ud i byen. For mohair til Cecilia skulle jeg have indkøbt til weekenden.. Og det fik jeg :-)


Farven er perfekt! Og bedre end Nude fra Permin, som jeg synes er lige lovlig rosa (dén fra opskriften). Garnet blev shoppet hos Strikkeboden i Fiolstræde.

Projektet kræver en del maskemarkører, så jeg måtte supplere min beholdning (igen igen).. Denne gang fik jeg produceret i lidt tøse-farver, både fordi de er lækre og fordi det var en god dag at gøre dét på.


(Faktisk kammede min aften lidt over med perler-i-kæder-produktion.. men det er en helt anden snak..)

Jeg fik min dag i går..
..præcis som jeg ønskede den :-) Med systemet godt tanket op med piller og et smut forbi kiropraktoren, var jeg mere end klar til frokost på Europa, i fantastisk selskab med min sister sister. Og hvilken herlig eftermiddag vi fik.. Vi gør det for lidt (ikke det med at ses - men dét med at mødes i byen) - så der er faldet gensidige løfter om, at vi fremover må gøre det oftere.

Det er jo altså noget andet, end når vi er sammen omgivet af mænd, hunde og børn, og når vi selv skal fikse lækkerierne fra egne køkkener.

At mødes til frokost i byen og snakke og shoppe og drøfte modetøj, sammen med sin biologiske og sjælemæssige halvpart, uden forstyrrelser og afbrydelser.. Det er luksus!


6 kommentarer:

 1. Det ser ualmindeligt lovende ud....
  Fede maskemarkører! Der er sådan lidt perlekæde-elegance over dem.
  Men tænk, at Netto kunne tømme Sommerfuglen for mohair....

  SvarSlet
 2. Det lyder som en skøn bytur - søstre er noget ganske, ganske særligt!
  Godt du fik dit garn - og vel allerbedst at du kan komme omkring og lave andet end at have ondt i ryggen. Stort tillykke med det.

  SvarSlet
 3. @Christunte: Ja, at tænke sig :-) Jeg tror ikke de er kede af det, derinde hos Sommerfuglen :-) Og tak for ros til maskemarkørerne. Og ja, de er lidt perle-kæde-lirede :-)

  @Kirsten: Ja, søstre.. Jeg ved ikke, hvor jeg ville være uden min! Vi er tæt tæt forbundne og den vigtigste familie for hinanden.. Og så griner vi kæmpe-godt sammen :-)

  SvarSlet
 4. Godt at høre du er kommet på benene igen :)
  Jeg sad så sent som i dag og tænkte om jeg skulle igang med en Cecilia som næste projekt - jeg får se.
  Det er en smuk farve du har valgt og jeg tror den er rigtig sjov at strikke, så det kan kun blive godt.
  Rigtig god weekend :))

  SvarSlet
 5. Garnet til din kommende Cecilie ser super lækkert og blødt ud og med dine nye maskemarkører bliver det da det vildeste luksus-strik :-D Lyder om en super tur med søster ;o)
  Kh Karen

  SvarSlet
 6. Ja - det er luksus-strik, på alle måder :-) Farver og perler er en ren nydelse og der er masser af mønster /lace og udfordringer! Lige som jeg elsker det :-)

  SvarSlet