Gå videre til hovedindholdet

Tiden indhentet til en rolig aften

Hvad jeg tabte på dagen i går, vandt jeg ind i dag. Handle, bage, pynte, pakke ind, rydde op, vaske tøj, lave mad og løbe :-) Og adventspakkerne til ungerne blev klar igen! (Jeg bliver åbenbart lige overrasket hver søndag over, at det lykkes..).

Mad og kage til Alberts fødselsdag i morgen, er nu forberedt. Gaven skal snart pakkes ind og kortet skrives. Han elsker fødselsdagskort.

Albert er mindste-manden her i huset og han fylder 9 år i morgen.. Han er en helt speciel dreng. Glad, positiv, hjælpsom, betænksom, fræk, grinende, legende og super over-dejlig! Han elsker at lave mad og holde orden sine ting. Han er den bedste hundefar og han er så afgjort My's yndlingsmenneske. Han er vild med at gå i skole og spille spil. Og han er en rigtig god kammerat. Han går helst klædt i sportstøj, og spiller altid fodbold!


I morgen skal han fejres. For det han gør og for den han er, og fordi han har fødselsdag :-)
Jeg har sat dagen af til det. I morgen er der ikke arbejde og travlhed med store projekter, servere, systemer og support. I morgen er der mange børn og fest og familie. Jeg glæder mig :-)

I aften skal være min rolig-aften. Jeg vil liste strikketøjet frem og komme lidt videre på mit strømpeprojekt. Og måske også tage fat i noget Yndlingsgarn og slå op til et sjal til mig selv.. Syn's jeg trænger..


Må din adventsaften blive dejlig, med lys og knas og strikketøj :-)

Kommentarer

 1. Tillykke med "lillemanden" .
  Det tegner til at han får en fantastisk dag...

  SvarSlet
 2. Tillykke med sønnen - han lyder til at være af en speciel og dejlig støbning.
  Ha´ en rigtig dejlig dag ;O)

  SvarSlet
 3. Et lidt forsinket tillykke med knægten. :-)

  SvarSlet
 4. Forsinket kan også være godt :-) Tak for hilsnen

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Når en plagsom ryg ikke kan stå i vejen for éns vilje

Så - nu står de for døren. Feriedagene altså.. Og selv om ryggen lider stadig, så er glæden stor :-) For med feriedage følger: eget tempo, egne sager, gode sysler, dimsen rundt og strik. Og dejlige aftaler, ikke mindst. Og kun meget lidt pligter :-)

Og så har jeg jo fået en ny bedste ven: Kiropraktoren. Det har været (og vil fortsat nok også være) en pinefuld omgang, det bekendtskab. Men hun gør et eller andet, der trods alt giver mig håb om et liv efter denne plage..

Hun hiver og flår og får det til at sige knæk. Også steder, hvor man tænker det måske ikke skulle sige knæk.. Men det føles befriende. Det føles som vejen frem. Hun er så afgjort min nye bedste ven.


Lidt strik ad gangen..
Jeg strikker på Line Break.. Jeg er på maaange masker nu og jeg har kun en 60 cm pind.. Tænker lidt på om den vil briste? Jeg vil strikke forsigtigt og håbe på, at pinden er bæredygtig..
(Line Break havde jeg luret på et stykke tid, men det var Unikarinas helt vidunderlige udgave, der fik skubbet garnet p…

Hækle-fotos-spam eller hvordan hækleriet overtog den kreative tid

Jeg rydder lidt op i mine fotos.. og finder heri et mønster over min kreative rejse, der jo har været lidt mager, det sidste halvandet års tid. Og så finder jeg, at helt mager har den heller ikke været. Jeg har ikke strikket (så meget), nej - men jeg har hæklet :-)

Jeg var jo igang med det gigantiske projekt i vinter / forår 2015, der bestod af en ukuelig mængde af olde-firkanter. Kæmpe arbejde, meget garn, virkelig flot resultat.

Så blev det lige vasket før det skulle tages i brug - og med vasken fik jeg flere huller i tæppet, end der var før vasken.. meget ærgerligt..Reparerede på det dog og bruger det i dag som sengetæppe - i gæsteværelset. Det skal lige nævnes at det lå i skammekrogen et halvt års tid, før jeg fandt stoppenålen frem.

Og som skulle jeg råde bod på miséren, så fortsatte hæklingen. Kan ikke rigtig helt gennemskue rækkefølgen, men jeg har produceret klude og håndklæder og endnu et tæppe. Og sat mig ind i bomuldsgarnets verden, jeg ellers hidtil har holdt mig lidt fra…

Novembernoter på falderebet

I følge min blog er november en meget kort måned. Sådan ca 4 måske 5 indlæg kort..Har søgt lidt desperat efter fotograferbare elementer omkring mig i disse dage. Og det har klart inspireret mig. Sådan ud i tanker om at alt man lægger ud vel ikke behøver at være lige smukt? For det er jo smukke billeder man normalt ønsker at dele på sin blog. Og naturligvis da. Især når det er en strikke blog :-)Og udfordringen er så nu i disse novembernoter at fange noget i verden omkring mig, der ikke nødvendigvis har med strik at gøre. Og det er altså ikke lige smukt hele tiden. Mine muligheder?
En mørk forhave (ligesom i meget mørk forhave), en computerskærm, et kundemøde, en våd rygehave ved kontoret, en træt familie.. eller en selfie der er gavmild med de sorte render under øjnene.. nej, vel?Så det blev den våde have på min arbejdsplads..