Gå videre til hovedindholdet

Tilfreds alligevel

Dagen startede ud helt som planlagt! Som en flad dag :-) Der var både plads til mange kopper morgenkaffe og et modeblad (avis læses sjældent på en flad dag). Der var rum til Nigellas julemad på tv. Der var mulighed for at tage fotos af 1½ færdigt værk :-) Og masser af kreative tanker om de næste projekter.

Begge ny-færdige projekter er antrecit-grå (hvad er det med mig og den farve?). Nederst et sjal, der endte med at blive til et halsrør. Øverst en strømpe..

Sjalet har ligget længe.. var faretruende nær ved at blive et af de få projekter, jeg aldrig får gjort færdigt. Men så kom ideen om halsrøret :-) Og så er det ovenikøbet blevet lidt 80er agtigt, hvor man med fordel kan lave 'hætte-finten':


Og strømpen.. ja, den er færdig. Har lovet mig selv at slå op til strømpe 2 inden to dage er omme :-). Sindsyg vinkel på dét billede! Jovist er strømpen lang, men..


Nå - fra lækker flad fridag, til hastesag på arbejdet og da klokken var 12 måtte jeg sadle om, finde cyklen og den vante vej derind. Sådan er det bare nogen gange..

Tilbage til hjemmet kl. 17.30 måtte irritationen ud. Til det formål valgte jeg den perfekte metode:
Er nu ganske udmattet, og tilfreds alligevel..

Kommentarer

 1. Antracit er da en skøn farve, den kan jeg godt forstå, du er glad for.
  Lækkert halsrør og smukke strømper - og så tager jeg altså hatten af for, at du kan tage dig sammen til at løbe en tur

  SvarSlet
 2. Jeg håber det lykkedes at flade lidt ud efter løbeturen. Fedt at du ikke brugte formiddagen på juleri, men på egentid :-)

  SvarSlet
 3. @Lydert: Man kan blive helt afhængig af det løberi :-)
  @Ellen Kathrine: Ja - juleriet tager jeg først fat på i aften

  SvarSlet
 4. Sjovt med antracit, det er også min favorit for tiden (det ville jeg ha´ forsvoret for bare et ½ år siden)
  Skønne laaaange sokker og halsrøret er bare så smukt - godt det blev færdigt og ikke henlagt ;O)
  Bare det var mig der fik skoene på, men det gør jeg bare ikke for tiden ;O((

  SvarSlet
 5. Smukke sager! Og god løsning med omformningen af sjalet til halsrør!

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Når en plagsom ryg ikke kan stå i vejen for éns vilje

Så - nu står de for døren. Feriedagene altså.. Og selv om ryggen lider stadig, så er glæden stor :-) For med feriedage følger: eget tempo, egne sager, gode sysler, dimsen rundt og strik. Og dejlige aftaler, ikke mindst. Og kun meget lidt pligter :-)

Og så har jeg jo fået en ny bedste ven: Kiropraktoren. Det har været (og vil fortsat nok også være) en pinefuld omgang, det bekendtskab. Men hun gør et eller andet, der trods alt giver mig håb om et liv efter denne plage..

Hun hiver og flår og får det til at sige knæk. Også steder, hvor man tænker det måske ikke skulle sige knæk.. Men det føles befriende. Det føles som vejen frem. Hun er så afgjort min nye bedste ven.


Lidt strik ad gangen..
Jeg strikker på Line Break.. Jeg er på maaange masker nu og jeg har kun en 60 cm pind.. Tænker lidt på om den vil briste? Jeg vil strikke forsigtigt og håbe på, at pinden er bæredygtig..
(Line Break havde jeg luret på et stykke tid, men det var Unikarinas helt vidunderlige udgave, der fik skubbet garnet p…

Hækle-fotos-spam eller hvordan hækleriet overtog den kreative tid

Jeg rydder lidt op i mine fotos.. og finder heri et mønster over min kreative rejse, der jo har været lidt mager, det sidste halvandet års tid. Og så finder jeg, at helt mager har den heller ikke været. Jeg har ikke strikket (så meget), nej - men jeg har hæklet :-)

Jeg var jo igang med det gigantiske projekt i vinter / forår 2015, der bestod af en ukuelig mængde af olde-firkanter. Kæmpe arbejde, meget garn, virkelig flot resultat.

Så blev det lige vasket før det skulle tages i brug - og med vasken fik jeg flere huller i tæppet, end der var før vasken.. meget ærgerligt..Reparerede på det dog og bruger det i dag som sengetæppe - i gæsteværelset. Det skal lige nævnes at det lå i skammekrogen et halvt års tid, før jeg fandt stoppenålen frem.

Og som skulle jeg råde bod på miséren, så fortsatte hæklingen. Kan ikke rigtig helt gennemskue rækkefølgen, men jeg har produceret klude og håndklæder og endnu et tæppe. Og sat mig ind i bomuldsgarnets verden, jeg ellers hidtil har holdt mig lidt fra…

Novembernoter på falderebet

I følge min blog er november en meget kort måned. Sådan ca 4 måske 5 indlæg kort..Har søgt lidt desperat efter fotograferbare elementer omkring mig i disse dage. Og det har klart inspireret mig. Sådan ud i tanker om at alt man lægger ud vel ikke behøver at være lige smukt? For det er jo smukke billeder man normalt ønsker at dele på sin blog. Og naturligvis da. Især når det er en strikke blog :-)Og udfordringen er så nu i disse novembernoter at fange noget i verden omkring mig, der ikke nødvendigvis har med strik at gøre. Og det er altså ikke lige smukt hele tiden. Mine muligheder?
En mørk forhave (ligesom i meget mørk forhave), en computerskærm, et kundemøde, en våd rygehave ved kontoret, en træt familie.. eller en selfie der er gavmild med de sorte render under øjnene.. nej, vel?Så det blev den våde have på min arbejdsplads..